Da virkeligheden tog et Loop for Christina

De var klar til at åbne Loop i Hadsten, men så lukkede Corona ned for planen og gav et par måneders uvished

Af
Kian Johansen

Hadsten Pensionsopsparingen og pengene var bundet i maskiner og leasingaftaler. Alt var tilrettelagt og de første 40 kunder havde indskrevet sig til fitness.

Drømmen var klar for 35-årige Christina Thorup fra Handest, der sammen med manden Dan glædede sig til åbningen af fitnesscentret Loop på Hjulfabrikken i Hadsten.

Åbningsdagen hed 11. april.

Men så kom nedlukningen af Danmark på grund af Corona.

"Jeg nåede at tænke, gud. Kan vi så åbne," genfortæller Christina, der derefter tog det i stiv arm og forsøgte at få det bedste ud af det.

Ny åbningsdag

Nu er den nye åbningsdag sat til 15. august og de 300 kvadratmeter fitnesscenter har rigeligt med Corona-sikker plads mellem maskinerne, for på sigt skulle der også have været plads til en børnering med maskiner til børnene. Den plan står nu på pause.

"Nu fik vi heldigvis god tid til at indrette os, vi fik søgt løndispensation og vores leverandører, og kæden Loop har været søde til at give os henstand, så det er jo gået alligevel," smiler Christina Thorup fortrøstningsfuldt.

"

Vi fik heldigvis hjælp, så vi ikke behøvede at gå i knæ på grund af det her," fortæller Dan Thorup, der står for økonomien i projektet. og mest vil gå til hånde i kulissen.

Det er Christina Thorup der bliver daglig leder og instruktør.

Parret har netop ansat en rengøringshjælp og endnu en instruktør, så bemandingen er på plads til åbningen 15. august.

Publiceret 03 July 2020 11:00