Fra venstre: Bygherre og Direktør Thomas Bladt, rådgiver fra Rambøll Thomas Holm og entreprenør Heine Gjerløv fra Kaas Industribyg. Pressefoto

Fra venstre: Bygherre og Direktør Thomas Bladt, rådgiver fra Rambøll Thomas Holm og entreprenør Heine Gjerløv fra Kaas Industribyg. Pressefoto

Fart på hos Honeycomb Cellpack:

Vækst betyder endnu en udvidelse

Virksomheden Honeycomb Cellpack i Thorsø udvider - igen

THORSØ Efter ejerskifte i 2013, hvor Thomas Bladt overtog Honeycomb Cellpark, er det gået stærkt – og i den rigtige retning, nemlig fremad. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

I 2015 blev virksomheden udvidet med både yderligere lagerplads, produktionsplads og kontorer. Kontorer lå tidligere på det gamle Thorsø Mølle, hvor tidligere ejere boede privat.

"De første år efter overtagelsen var turbulente, og det handlede først og fremmest om at redde virksomheden, som var i økonomiske problemer – det lykkedes og herefter startede den positive vækst. Virksomheden er blevet 'professionaliseret', og det betyder at vi i dag henvender os udelukkende til store og professionelle kunder, som også sætter store krav," fortæller direktør Thomas Bladt.

Virksomheden er i løbet af de sidste par år, sideløbende med dens vækst, blevet både ISO 9001 og FSC certificeret.

Nu udvider de igen med yderligere knap 950m2. Byggeriet omfatter lager, kombineret med yderligere fire portsluser til ind- og udlevering af varer.

Forventer endnu mere vækst

Virksomheden har siden 2013 været i en støt stigende vækstperiode, og fra at produktionen i 2013 kørte cirka 30 timer om ugen, køres der i dag i døgndrift, altså tre skiftehold – 24 timer i døgnet, i alle ugens fem hverdage, oplyser de.

"Vi har en klar forventning om fortsat vækst – og vi bygger for fremtiden", fortæller Thomas Bladt, og henviser til at man stadig oplever stigende vækst, blandt andet på baggrund af den 'grønne bølge', hvor der er øget fokus på genanvendelighed – og emballage baseret på papir som er biologisk nedbrydeligt – og dermed ikke kan skade naturen.

Honeycomb Cellpack har i dag cirka 25 medarbejdere, og eksporterer cirka 50 procent af omsætningen til udlandet, primært Sverige og Tyskland. Virksomheden producerer papirbaseret emballage baseret på honeycomb-struktur (bicellestruktur), heraf kommer navnet Honeycomb Cellpack. Det er en særlig struktur i papir, som gør at materialet kan absorbere energi f.eks. ved stød eller fald, altså sikre varer under transport fra at blive beskadiget. Virksomhedens kunder omfatter typisk mellemstore, men også meget store virksomheder som f.eks. Danfoss, Grundfos og IKEA mv..

Rejsegildet var torsdag 2.juli kl. 12 – og blev, som traditionen foreskriver, markeret med krans, flag, pølser, sodavand med videre og en tale fra bygherren Thomas Bladt, hvor han takkede alle der er involveret i byggeriet. Herefter fortsatte den travle hverdag, både med produktion på virksomheden -og byggearbejdet.

Byggeriet forventes at være færdigt start november.

Publiceret 13 July 2020 11:00