Nils Borring holdt en tale om betydning af den grønne dagsorden i Østjylland og Favrskov kommune.

Nils Borring holdt en tale om betydning af den grønne dagsorden i Østjylland og Favrskov kommune.

Nils Borring hilste på cyklende EU-politiker

EU-politiker Niels Fuglsang hilste på i Hadsten. Han var i 'den grønne førertrøje'

Hadsten Niels Fuglsang, der er valgt til Europa-Parlamentet som Socialdemokratiets midtjyske spidskandidat, har fra den 27. juli til den 1. august cyklet Region Midtjylland rundt under overskriften 'Fuglsang i den grønne førertrøje'.

De 500 km i alt fordelt på fem etaper skal nemlig sætte fokus på den grønne omstilling og på, hvordan Danmark og de lokale borgere og virksomheder kan bidrage til et grønnere EU. Turens sidste sluttede i Hadsten, der således blev turens 'Champs-Élysées'.

'Det betyder meget for mig at komme ud og besøge dem, der har været medvirkende til, at jeg blev valgt ind sidste år. Dem, der har stemt på mig i Midtjylland. Jeg vil gerne forsøge at vise, at der ikke er så langt fra Hadsten til Bruxelles,' siger Niels Fuglsang.

'På flere af mine foreløbige stop har jeg for blandt andet oplevet, hvilke helt lokale miljø- og klimaudfordringer man oplever, og hvordan man arbejder på at finde løsninger på det på et større, europæisk niveau,' siger Niels Fuglsang.

I Hadsten blev Niels Fuglsang modtaget af borgmester Nils Borring og lokale socialdemokrater der havde stillet aftensmad parat ved målstregen. Nils Borring holdt en tale om betydning af den grønne dagsorden i Østjylland og Favrskov kommune.

Niels Fuglsang og Nils Borring var tidligere på året var på besøg hos virksomheden EC Power der laver grøn energi.

Publiceret 08 August 2020 06:00