Linda Hedegaard og en masse frivillige stod klar til at åbne. Cafeen er åbne for alle og som en lille gimmick kan du købe de fleste af genbrugsmøblerne og dekorationerne.

Linda Hedegaard og en masse frivillige stod klar til at åbne. Cafeen er åbne for alle og som en lille gimmick kan du købe de fleste af genbrugsmøblerne og dekorationerne. "Vi havde det skidesjovt med at sætte sætte priser på. Vi tager kun mobilepay, så sn vase koster 17,83 kroner. Foto: Kian Johansen

Hadstens Snakbar i hed åbning

Af
Kian Johansen

Hadsten Hadstens nye café, drevet af godt 100 frivillige og oprettet af Røde Kors, åbnede fredag med et koldt og hedt tilbud til gæsterne.

For mens varmen bølgede i de hyggelige lokaler på Østergade i Hadsten, der endnu savnede ventilation til at klare 29 grader i skyggen, så gik salget af iskaffe strygende, serveret af de nyudlærte frivillige baristaer, på cafeeens sponsorede store kaffemaskine.

De kolde drikke var det mest foretrukne under åbningen fredagen før skolernes sommerferie sluttede. Foto: Kian Johansen

De kolde drikke var det mest foretrukne under åbningen fredagen før skolernes sommerferie sluttede. Foto: Kian Johansen

En af kræfterne bag, Linda Hedegaard, havde travlt med at tælle gæster, for der måtte kun være 25 af gangen, og flere gange måtte hun bede folk vente ude i 'kulden', hvor cafeborde viste cafélivet i Hadsten.

Interessen virkede til at være oprigtig stor fra flere forskellige sider, og det er en del af målet, pointerede Linda Hedegaard.

"Vi har 100 frivillige, og de bidrager hver især med det de nu har lyst til. Allerede i dag har flere meldt sig," lød det glædesstrålende fra engeribundtet Linda Hedegaard.

Alfred Kibsgaard Bell på 11 år blev headhuntet til at tegne tegninger til Cafeen. Faderen, Scott Bell har dekoreret flere af væggene. Og sønnens tegninger fik ros med på vejen af Linda Hedegaard, der har været billedekunstlærer i mange år.

Alfred Kibsgaard Bell på 11 år blev headhuntet til at tegne tegninger til Cafeen. Faderen, Scott Bell har dekoreret flere af væggene. Og sønnens tegninger fik ros med på vejen af Linda Hedegaard, der har været billedekunstlærer i mange år. "Du viser humor og en god streg," lød en del af rosen. Foto: Kian Johansen

Publiceret 10 August 2020 18:00