Entertaineren Niels Hausgaard kommer til Hammel for at afprøve sit nye materiale. Pressefoto

Entertaineren Niels Hausgaard kommer til Hammel for at afprøve sit nye materiale. Pressefoto

Scoop:

Niels Hausgaard optræder i Hammel

Kulturhuset InSide har skaffet kendt entertainer til Hammel søndag 23. august

Af
Kian Johansen

Hammel Niels Hausgaard kommer til Hammels kulturhus InSide søndag 23. august.

Og det bliver en lille, intim koncert for godt 200 personer, fortæller Lene Bjarke Skov, der er afdelingsleder på Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hammel Bibliotek.

"Vi har fået tilbudt at få Niels Hausgaard til at komme og afprøve sit nye materiale i Hammel," siger Lene Bjarke Skov.

Han kommer for at lege med sit nye materiale, nu hvor meget af det dér fyldte vores hoveder før corona er rykket en del i baggrunden.

"Det vil blive en aften med garanti for store og små bommerter, ja, direkte fejl. Ikke timede og planlagte pinligheder, men vaskeægte bommerter, som vi kender dem og elsker dem. Der vil undervejs blive fine forglemmelser, som især ældre er så dygtige til," uddyber Hausgaard i en pressemeddelse. Det er blevet til showet GENSTART.

Stolte i Hammel

"I InSide er vi meget glade for at være legeplads for Niels Hausgaard. Og både han og vi er meget bevidste om, at coronaen stadig er her – alle gældende retningslinjer skal overholdes. Derfor bliver der udbudt et meget begrænset antal billetter. Afstand og håndsprit bliver nøgleord, hvis mundbind også kommer med på listen bliver det selvfølgelig også en del af arrangementet," beroliger Lene Bjarke Skov.

På grund af coronaen bliver det også stramt styret hvor og hvordan publikum kan sidde. Man kan købe max fire billetter pr. kunde – og kun sidde med dem, som man har købt billet sammen med. Hvis man ikke er fire der normalt er tæt sammen, skal man ikke købe billet sammen. Der kan ikke efterfølgende ændres på de sæder man tildeles. Du kan læse mere om regler og anbefalinger på kulturhusets hjemmeside.

Publiceret 14 August 2020 12:20