Erik Jørgensen glæder sig til at komme i gang med arbejdet i Café SKIC.

Erik Jørgensen glæder sig til at komme i gang med arbejdet i Café SKIC. Foto: Privat

Ny kok i Søften Kultur- og Idrætscenter

Erik Jørgensen er ansat som køkkenchef i Café SKIC i Søften

kok Søften Kultur- og Idrætscenter har brugt sommeren på at få slebet knivene til den næste sæson. SKIC har ansat Erik Jørgensen som køkkenchef i Café SKIC. Erik er uddannet kok og har over 25 års erfaring fra blandt andet Sabro Kro, Nilles Kro og Pøt Mølle. Desuden har Erik i en lang årrække stået for kantinedrift i større virksomheder.

"Med Erik ombord har vi nu de perfekte rammer for at give vores kunder en rigtig god oplevelse. Desuden vil vi fremover også kunne levere frokostordninger til virksomheder," fortæller Michael Ryevad, formand for SKIC.

Café SKIC har ud over at betjene kultur- og idrætscentret leveret mad til Præstemarkskolens skolebod. Der ud over leverer caféen mad til selskaber både i centret og ud af huset. Det er dette arbejde, som nu skal videreudvikles med Erik ombord.

"Der er rigtig mange muligheder for at udvikle caféen i SKIC. Opgaven spænder fra levering af skolemad og frokostordninger til virksomheder, samt take-away i hverdage og mad til større fester og selskaber både i huset og ude af huset. Jeg glæder mig meget til at vise, at Café SKIC er så meget mere end blot et cafeteria i et idrætscenter," fortæller Erik Jørgensen.

Erik får ikke en rolig opstart i sit nye job. Allerede i den første uge har der i centret været både Håndbold Camp og Sommerskole for messing og slagtøj.

Dertil kommer de mange planlagte konfirmationer og runde fødselsdage, som er blevet udskudt fra foråret på grund af coronavirus.

Publiceret 17 August 2020 18:00