'Frejas Vinger' er anden del af i den nordiske krimitriologi, som udkommer 27. juli.

'Frejas Vinger' er anden del af i den nordiske krimitriologi, som udkommer 27. juli. Pressefoto

Martin Holmslykke med ny bog:

Drab i ligestillingens navn

Anden del af triologien 'Freja' af Hinnerup-forfatter udkom 27. juli

bog Et dødsfald åbner op for en oldgammel kamp om ligestilling mellem kvinder og mænd. Kampen føres i det skjulte af en gruppe asatroende kvinder og kristne mænd. Midt i kampen lander det umage detektivpar Isabella Luz og Christopher Kingo, der prøver at finde sandheden om deres fælles veninde Dittes død.

Forfatter fra Hinnerup skriver primært krimier og er i gang med at færdiggøre sin nordiske krimitrilogi 'Freja'. Første bind 'Frejas Blod' udkom i 2015 og er lige nyudkommet som e-bog og lydbog.

.

Anden bind af trilogien 'Frejas Vinger' udkommer i slutningen af juli 2020. Sidste bind står til at udkomme i første halvdel af 2021. I bøgerne der foregår i nutiden har jeg valgt at trække nogle historiske kvinder eller fiktive kvinder ind i historien, til at vise at der har været en gruppe af kvinder der til alle tider har kæmpet for kvinders rettigheder.

Udover at skrive krimier, har Martin Holmslykke skrevet 'Det fortærende' om en ung mands kamp med spiseforstyrrelser. Den blev skrevet under pseudonymet Martin Maribo. Derudover har han skrevet novellen "Den aften" som DR dramatiserede.

Martin Holmslykke arbejder til daglig som vagtleder på Amalienborg Slot og har gennem livet boet blandt andet i USA, Canada, Brasilien og Sverige. Nu bor han på Islands Brygge, men finder meget inspiration på Bornholm.

Publiceret 17 August 2020 08:00