Kommunen har politianmeldt toilet-naboen

Er anmeldt for at have tre ulovlige bygninger, at overtræde kommuneplanen og for at have stillads og udstyr der bruges til erhvervsformål

Af
Kian Johansen

Nabostrid I forbindelse med sagen om Karsten og Jette Damborgs udsyn til et stillads og et toilet, så kan Lokalavisen Favrskov konstatere, at kommunen har politianmeldt naboen for at have tre ulovlige forhold på sin grund. Dog ikke for at stille et toilet op på stilladset.

Lokalavisen Favrskov har set flere e-mail korrespondancer med Favrskov Kommune, der har fundet sted i flere år, og hvor parret i Hadsten beder kommunen kigge på sagen.

Henrik H.K Jensen, der er Plan- og byggechef i Favrskov Kommune bekræfter, at naboen er politianmeldt for tre forhold.

"Favrskov Kommune har politianmeldt ejeren. Herunder at ejendommen anvendes i strid med kommuneplanen, at der forefindes erhvervsmæssigt oplag på ejendommen samt, at der findes tre ulovlige bygninger på ejendommen," skriver han i et e-mail-svar til Lokalavisen Favrskov.

Skal i retten

Har I oplevet noget lignende i Favrskov Kommune?

"Jeg har ikke umiddelbart kendskab til andre sager, som helt minder om denne," siger planchefen.

Naboen har fået påbudt at fjerne stilladset inden 1. juli 2018. Det sker med henvisning til, at han overtræder byggeloven. Men det er ikke sket.

Nu er naboen tilsagt til et retsmøde 8. september, hvor han i første omgang er tiltalt for ulovligt at have stillet stilladset på sin grund.

Han har i øvrigt også haft et påbud om at fjerne stilladset siden 2018.

Det forventes, at de to andre sager, som han er politianmeldt for, også vil blive nævnt i retssagen.

Publiceret 27 August 2020 11:00