Et af Niels Franks malerier, der vil kunne ses på udstillingen.

Et af Niels Franks malerier, der vil kunne ses på udstillingen.

Høstudstilling med to kunstnere på Ulstrup Slot

Oplev Niels Franks billedkunst og Gerd Baarstrøms keramik

Udstilling Hvorslev Kunstforening afholder høstudstilling den 19. og 20. september på Ulstrup Slot, hvor man kan se Niels Franks billedkunst og Gerd Baarstrøms keramik i slottets rustikke riddersal.

Niels Frank bor i Svenstrup ved Hammel. Han begyndte at male som 16-årig og har malet lige siden. Niels Frank debuterede i 1983 på Påskeudstillingen i Århus og har siden hen deltaget i mange udstillinger både i Danmark og i udlandet. Hans malerier kan beskrives som abstrakte fortolkninger af landskab og naturens motiver.

Gerd Baarstrøm bor i Silkeborg og er uddannet på Århus Kunstakademi. Hun har arbejdet med keramik siden 1982 og hendes arbejdsområde er skulpturer og udsmykninger i raku og stentøj. Hendes skulpturelle værker kendetegnes af elegante former og minimalistisk udsøgt farvepalet, som inviterer beskueren til et finurligt univers præget af eventyrlige væsner og humør. Gerd har sit eget værksted og galleri i Silkeborg, og igennem årene har hun udstillet på museer og gallerier både i Danmark og i udlandet.

Der er fernisering lørdag 19. september kl. 11. gs

Publiceret 14 September 2020 14:00

Foredrag i Ø. Velling Forsamlingshus