10. oktober afvikler Bjerringbro og Omegns Auto Sport en afdeling af det Jysk Fynske Mesterskab. Pressefoto

10. oktober afvikler Bjerringbro og Omegns Auto Sport en afdeling af det Jysk Fynske Mesterskab. Pressefoto

Bilorienteringsløb med start i Hinge

10. oktober afvikles en afdeling af det Jysk Fynske mesterskab i bilorienteringsløb

motorløb Bjerringbro og Omegns Auto Sport forsøger sammen med alle sine ligesindede klubber landet over at starte op igen efter corona-pause.

Alt indenfor bilorienteringsløb har ligesom næsten al anden holdsport ligget underdrejet siden nedlukningen af Danmark i marts måned, hvilket bevirker, at de forskellige turneringer skal afvikles på den halve tid.

Lørdag 10. oktober afvikles en afdeling af det Jysk Fynske mesterskab. Starten er, som ved tidligere lejligheder henlagt til Hinge Autoværksted ved Tom Kjeldsen, hvorfra deltagerne fra Jylland/Fynsområdet bliver ledt ud på en tophemmelig rute, som til slut vil føre dem til målstregen i BOAS´s klublokaler på Hjermind gamle skole.

Løbet er tilrettelagt af Kurt og Alexander Rasmussen, og Frank og Kenneth Kjeldsen, og tilrettelæggelsen af ruten er på nuværende tidspunkt langt fremskreden. Det fortælles, at ruten vil indeholde rigtigt gode fund med hensyn til veje og pladser, men samtidigt vil de benyttede områder have en vejstandard, der gør, at bilen også kan køre dagen efter.

gs

Publiceret 15 September 2020 08:00

Foredrag i Ø. Velling Forsamlingshus