Sahip Karabulut (th.) er i gang med at sætte den gamle grillbar i stand i hjertet af Storegade i Hinnerup. Det gør han sammen med sin bror, Selle Karabulut. Foto: Kian Johansen

Sahip Karabulut (th.) er i gang med at sætte den gamle grillbar i stand i hjertet af Storegade i Hinnerup. Det gør han sammen med sin bror, Selle Karabulut. Foto: Kian Johansen

Herligt:

Nye planer for grillbaren i Hinnerup

Brødrepar har overtaget lejemål midt på Storegade i Hinnerup og vil åbne pita og burgerbar

Af
Kian Johansen

En meget uskøn facade, en misligholdt grillbar, et dårligt ry og en øjebæ, lige midt på Storegades trafikerede midtpunkt. Sådan har grillen i Hinnerup set ud i mange år. Men det har Sahip Karabulut tænkt sig at gøre noget ved.

Han har lejet grillbaren og er sammen med sin bror, Selle Karabulut gået i gang med at sætte grillbaren i stand.

Brødreparret fortæller, at de også driver en tilsvarende pita- og burgerbar ved Hasle Torv i Aarhus. Og at de før det også har haft en pitabar i Stevnstrup ved Randers.

Sahip Karabulut (th.) er i gang med at sætte den gamle grillbar i stand i hjertet af Storegade i Hinnerup. Det gør han sammen med sin bror, Selle Karabulut. Foto: Kian Johansen

Sahip Karabulut (th.) er i gang med at sætte den gamle grillbar i stand i hjertet af Storegade i Hinnerup. Det gør han sammen med sin bror, Selle Karabulut. Foto: Kian Johansen

"Vi regner med at åbne enten i oktober eller november, Vi har bestilt et glasparti, som der er lidt ventetid på," fortæller Selle Karabalut på 34, der fører ordet for sin 37-årige bror.

"Jeg er lidt genert og er derfor ikke så god til dansk," smiler han ellers på et forståeligt dansk.

Front af glas

Efter planen skal Sams' Pita & Burgerbar se moderne ud, fortæller brødrene.

Der skal glaspartier på og en ny front. Pølsevogns-looket skal fjernes helt. For det er ikke røde pølser, der skal stanges over disken. De vil servere pitabrød, med godt spydstegt kød fra deres slagter-leverandør, og så vil burgerne blive lavet fra bunden, med hjemmebagte boller.

"Vi vil selvfølgelig se, hvad vores kunder går efter, og hvis det skulle vise sig, at det er pølser, de efterspørger, så vil vi nok få det på menuen. Men i første omgang vil vi gerne køre vores koncept med burgere og pitabrød," lyder det fra Selle Karabulut.

Vil gerne udbrede koncept

I begyndelsen vil det være de to, du kommer til møde bag disken, men der skulle også være plads til en tredje ansat, som de allerede har i kikkerten.

"Vi er godt klar over, at ryet for pølsevognen ikke har været godt. Men vi håber, vi kan tilbyde kunderne noget andet i Hinnerup, end de er vant til," lyder det fra brødreparret, der på sigt håber at udbrede deres koncept til flere byer i Favrskov.

Publiceret 16 September 2020 19:00

Foredrag i Ø. Velling Forsamlingshus