Lars Rieck Sørensen, Lotte Ryum og Jonas Quaade får lige det sidste bord af vejen. Advokatfirmaets fem ansatte er netop rykket ind i den Gamle Banegaard i Hadsten. Foto: Kian Johansen

Lars Rieck Sørensen, Lotte Ryum og Jonas Quaade får lige det sidste bord af vejen. Advokatfirmaets fem ansatte er netop rykket ind i den Gamle Banegaard i Hadsten. Foto: Kian Johansen

Nyt firma til byen:

Advokater rykker ind på Banegaarden

Advokatfirmaet Rieck Advokater er flyttet ind i den gamle stationsbygning i Hadsten. De overtager efter Lokalavisen Favrskov

Af
Kian Johansen

Hadsten Advokat Lars Rieck Sørensen har valgt at flytte sit advokatkontor fra Skødstrup til Hadsten og da Lokalavisen Favrskov i starten af september rykkede fra Banegaarden i Hadsten til nye lokaler i Ågården, så var det oplagt for Lars Rieck Sørensen og hans fire ansatte at overtage lejemålet i Hack Kampmanns imposante bygning, der i næsten et århundrede har taget imod togrejsende.

”Lokalerne i den gamle stationsbygning har en central beliggenhed med nem tilgængelighed for alle, og emmer af historik og atmosfære om byen der var, og er, hvilken atmosfære vi vil forsøge at værne om," lyder det.

Familien kender byen

”Hadsten var et naturligt valg for mit vedkommende. Jeg havde fornøjelsen af for kort tid siden at arbejde som advokat i Hadsten, og faldt pladask for byen, og ikke mindst den lokalpatriotisme som jeg oplevede fra byens borgere og erhvervsdrivende. Man vil virkelig byen, når man bor i Hadsten,” Lars Rieck Sørensen, hvis kone og svigerforældre faktisk stammer fra Hadsten.

Håber på flere ansatte

Hans firma var en del af et samarbejde med Paragraf Advokaterne, men under Covid-19-krisen fik de to ejere to meget forskellige syn på vejen frem. Og derfor skiltes deres veje.

Nu er Rieck Advokater rykket ind i Østergade og vil gerne være lokal forankret med et stærkt aftryk i lokalsamfundet, hvor det skal være nemt og tilgængeligt for alle at søge juridisk rådgivning.

Og så er der forhåbning om at advokatfirmaet vil udvide staben, når man for alvor får fat i klienter fra området.

Kun i det ene af fire lokaler er der stillet fem kontorborde op.

"Og derfor er vi fremtidssikret med plads til flere ansatte," lyder det.

Fra Skødstrup til Hadsten

Klienterne kommer allerede fra hele landet, især fordi Lars Rieck Sørensen kommer fra Sjælland.

"Jeg er født i Gentofte, opvokset i Bagsværd og har drevet advokatpraksis i Holte og jeg tog dele af min uddannelse i Aalborg og Aarhus, hvor jeg også endte med at flytte til både privat og med mit firma," fortæller advokaten, der tilbyder rådgivning inden for bl.a. bolighandler, privat- og familieret, retssagsbehandling, erhvervsret og inkasso.

Efter Aarhus blev det til Skødstrup i godt tre år, inden han altså har rykket firmaet til Hadsten.

En by i vækst

Hans fire ansatte er Lotte Ryum, Jonas Quaade, Jeanette Riisberg og Michelle Eskildsen. Sidstnævnte bor i Hadsten, så Lars Rieck Sørensen lyder til at mene det, når han siger:

"Jeg nåede at være i Hadsten i otte måneder, med Paragraf Advokaterne og mit indtryk af Hadsten, er at der er gode samarbejdspartnere. Det er en by i vækst. Der er potentiale og så oplever jeg at folk der bor her, vil Hadsten."

Han fortsætter:

"Et væsentligt værdigrundlag i min advokatvirksomhed er, at vi sætter klienten i centrum og yder kvalificeret rådgivning i øjenhøjde. Hos os er man en person, og ikke et sagsnummer, hvilken filosofi mine medarbejdere og jeg forsøger at efterleve hver dag. Vi vil rigtig gerne møde folk i øjenhøjde og vi giver således gerne en kop kaffe og et godt råd med på vejen, uden at det nødvendigvis koster noget at spørge.”

Efter planen holdes der reception i de nye lokaler 23. oktober fra klokken 14.

Publiceret 18 September 2020 11:00