Anders Hagelquist blev lige sendt udenfor butikken en travl morgen, så vi kunne få et billede af kageæsken med de 10 kager. Foto: Michael Wulff

Anders Hagelquist blev lige sendt udenfor butikken en travl morgen, så vi kunne få et billede af kageæsken med de 10 kager. Foto: Michael Wulff

De fik en lys idé:

Kagens Dag bliver til Take Away

Kager skal der til, så Bagergården i Hinnerups kunder kom med forslag til den aflyste kagedag 2020

Af
Michael Wulff

HINNERUP Hvad gør man, når den gode sags tjeneste står for fald?

Hos Bagergården i Hinnerup har de gennem nogen tid fået mange opfordringer til at skabe et alternativ til den kagens Dag, som i år er aflyst på grund af corona. Det fortæller bagermester Anders Hagelquist, som gik i tænkeboks.

"Nu sender vi tapas-kagerne ud af huset i en take-away-æske med 10 styks for 75 kroner. Beløbet skal så ubeskåret gå til syge børn og deres familier, i dette tilfælde gennem Trygfondens Familiehus i Skejby," siger den travle bagermester, det lige lykkes at lokke med ud på gaden til fotografering tidligt mandag morgen.

Telefon eller mail

Æsken med kager kan bestilles på telefon 8698 8100 eller på mail@bagergarden.dk frem til 1. oktober.

Boxen kan afhentes onsdag 7. oktober hos Bagergården i Storegade 3, Hinnerup.

"Jeg skrev et opslag på vores facebook søndag aften om denne take-away-kagens-dag," fortæller Anders Hagelquist.

Det var der nogen derude som opdagede. Mandag morgen er opslaget blevet delt 219 gange.

Lokalavisen Favrskov blev sågar gjort opmærksom på Bagergårdens opslag helt ude fra Det Indiske Ocean, hvor skibsførerkadet Katrine, med relation til Hinnerup, reagerede på nyheden fra bageriet.

"Vi har kager nok, det er jeg sikker på, selvom vi får travlt," lyder det fra Anders Hagelquist, inden han igen forsvinder ind i bageriets baglokale.

Publiceret 21 September 2020 11:00