De 10 medlemmer i Scandinavian Pink Floyd Project markerer 25 året for udgivelsen af albummet 'The Division Bell'. Pressefoto

De 10 medlemmer i Scandinavian Pink Floyd Project markerer 25 året for udgivelsen af albummet 'The Division Bell'. Pressefoto

Rykket fra Røgen til Gjern:

Oplev Scandinavian Pink Floyd Project

Et unikt samarbejde er opstået mellem Røgen Forsamlingshus og Gjern Kultur-og Idrætscenter

RØGEN Med Covid-19 situationen har det vist sig umuligt at afholde koncerten med Scandinavian Pink Floyd Project i Røgen Forsamlingshus på grund af pladskravene.

"Centerinspektør Bettina Dalgas, Gjern Kultur-og idrætscenter (Gkic) var straks med på ideen om samarbejdet, og det betyder, at vi kan opfylde alle Covid-19 retningslinjer som Kulturministeriet og sundhedsmyndighederne kræver i forbindelse med afholdelse af koncerten."

Lys, video, lyd

Glæd dig til at opleve det bedste fra Pink Floyd–turnéen PULSE med Scandinavian Pink Floyd project.

PULSE er synonym med Pink Floyds sidste koncert-tour, og for mange står denne stadiontour som perfektionen af bandets koncertformat.

Koncerten udspringer af albummet 'The Division Bell', og de 10 medlemmer i Scandinavian Pink Floyd Project markerer 25 året for udgivelsen og genopfører Pulse live i stærkeste opstilling. Dertil kommer et imponerende lysdesign, video, laser op kvadrofonisk lyd.

Billetter gennem: www.roegenforsamlingshus.dk

Det foregår lørdag 24. oktober 2020. Dørene åbnes klokken19 på Skovvejen 6, 8883 Gjern.

wuf

Publiceret 25 September 2020 17:00