Det er en projektgruppe af frivillige fra HSK Fodbold, som står for selve forarbejdet og planlægningen, der vil være arbejde fra frivillige selve etableringen og driften af aktivitetspladsen. Pressefoto

Det er en projektgruppe af frivillige fra HSK Fodbold, som står for selve forarbejdet og planlægningen, der vil være arbejde fra frivillige selve etableringen og driften af aktivitetspladsen. Pressefoto

Ønsker aktivitetsplads for hele familien ved Bavnehøjskolen

HSK Fodbold og Bavnehøjskolen ønsker en udendørs aktivitetsplads i forbindelse med etableringen af kunstgræsbanen

motion Lokale kræfter drømmer om at skabe en udendørs aktivitetsplads i forbindelse med den nye kunstgræsbane og MTB-spor, som netop nu er ved at blive etableret nord for opvisningsbanen på NMT/Byens Arena.

"Aktivitetspladsen skal ikke kun være for fodboldspillere, cykelryttere og skolebørn. Den skal tiltrække alle borgere i og omkring Hadsten – uanset alder og tilknytning til foreningsliv," forklarer Trine Merete Hagemann, som er leder af den projektgruppe, der står bag drømmen om en aktivetsplads.

"På aktivitetspladsen vil man kunne finde en fitnessplads med udendørs redskaber til træning af hele kroppen. Man vil møde en forhindringsbane og en område med leg på bakke, som byder op til en mere legende tilgang til træning og bevægelse," fortæller Trine Merete Hagemann, som sammen med resten af projektgruppen er inspireret af et ønske om at gøre endnu flere aktive i Hadsten og omegn samt fastholde de, der allerede er aktive.

Derfor er aktivitetspladsen tænkt ind som et samlingspunkt på det fællesområde, der bliver mellem den nye kunstgræsbane, MTB-Spor og resten af Bavnehøj.

Der skal være plads til, at fodboldforældrene kan forlade sidelinjen og træne lidt selv. Fodboldspillere og MTB-bikere kan prøve kræfter med styrketræning, og stedet kan blive et samlingssted for alle aldersgrupper, når det benyttes af alle lige fra dagplejen og skolerne til ungdommen, motionsklubben og de, der bare kommer forbi. Håbet er både Favrskov Kommune, forskellige fonde og sponsorer kan bidrage til etableringen af det udendørs-mekka, gruppen regner med aktivitetspladsen kan blive.

mj

Publiceret 26 September 2020 11:00