Wilhelm Krogsdal i midten fik Zanka fra det danske herrelandshold i røret. Pressefoto

Wilhelm Krogsdal i midten fik Zanka fra det danske herrelandshold i røret. Pressefoto

Ringet op af landsholdsstjerne:

Wilhelm hyldet som frivillig fodboldhelt

Danmarks landshold og Arbejdernes Landsbank hylder Wilhelm Krogsdal fra HSK fodbold som en af 'Hele Danmarks Frivillige fodboldhelte'

frivillig Det var en overrasket Wilhelm Krogsdal, der forleden blev ringet op af landsholdspiller Mathias Zanka med nyheden om, at han fra HSK fodbold er blandt de 50 frivillige, som DBU og Arbejdernes Landsbank nu hylder som en del af kampagnen Hele Danmarks Frivillige fodboldhelte.

DBU og Arbejdernes Landsbank startede tidligere på året en jagt på Danmarks frivillige fodboldhelte som en del af kampagnen Hele Danmarks Frivillige.

Det er de frivillige, som hver dag står klar med åbne arme til at tage imod dig og dine børn. Som prioriterer tid væk fra deres egne familier for at investere tid og energi i den lokale fodboldfamilie.

DBU og Arbejdernes Landsbank ville gerne hylde disse fantastiske personer. Derfor inviterede de alle til at indstille deres frivillige fodboldhelt, så de kunne modtage den hyldest, som de fuldt ud fortjener.

50 frivillige hyldes

Der har været hundredvis af indstillinger, og DBU og Arbejdernes Landsbank udvalgte ikke mindre end 50 frivillige. Ingen af dem vidste imidlertid, at de var blandt de udvalgte, og de seneste dage, har de fået sig en glædelig overraskelse.

Blandt de 50 udvalgte finder man Wilhelm, som er frivillig i HSK fodbold Han blev indstillet af Gert Jensen, fordi han har været en ildsjæl siden 1984 i HSK fodbold

Og overrasket blev han meget da nyheden blev leveret af Mathias Zanka fra Landsholdet.

Foruden æren og overraskelsen modtog HSK fodbold også et sponsorat til en værdi på 15.000 kroner, som kan bruges på bolde, udstyr eller uddannelse til de frivillige.

mj

Publiceret 28 September 2020 11:00