Skitsen viser hvor den nye kampsporthal i Hadsten skal placeres.

Skitsen viser hvor den nye kampsporthal i Hadsten skal placeres.

Masser af visioner for nyt Kampsportscenter

Nye lokaler kan også bruges til seniordans, mødregrupper, yoga m.m.

fritid Det er kampsporten, der i første omgang bliver omdrejningspunktet for den nye tilbygning af Hadsten Kultur- & Idrætscenter (HKIC), men der er masser af visioner for brugen af de nye lokaler.

Kampsportscentret bliver integreret i bygningskomplekset med indgangsparti, foyeren og hallerne, og bliver sammenbygget med Hal 2. Det har været tanken fra starten og dialog med Nodo Arkitekter, at det skulle integreres helt ind i de eksisterende bygninger, så man kan bruge de eksisterende omklædningsrum og man får dannet et fællesskab mellem foreningerne.

Tilbygningen på lidt over 400 kvm bliver indrettet med to store sale, med kampsortsunderlag i det ene og PU gulv i den anden. Det giver mange muligheder og fleksibilitet, fortæller Rene Jensen, formand for HKIC, i en pressemeddelelse.

"Det er i eftermiddag og aftentimerne primært Taekwondo foreningen, der skal benytte dette. Men formiddag/tidlig eftermiddag er der masser af muligheder i lokalerne. Flere har efterspurgt seniordans, som lokalerne kan benyttes til om formiddagen. Det kan også være mødregrupper, yogahold eller genoptræningen hos Favrskov Kommune, som i forvejen benytter flere af vores faciliteter, og vi har run på med konfirmationer, som også kunne være mulige at benytte lokalerne til i den tid på året. Mulighederne er mange," forklarer Rene Jensen.

Tilbygningen, der beløber sig til lidt over 4 mio. kr. er finansieret dels via en lånebevilling fra Favrskov kommune på 3,5 mio. kr. (fra 'hal aftalen'), dels egenfinansiering fra HKIC og Favrskov Taekwondo Klub.

gs

Publiceret 02 October 2020 14:00