Kanonen forstår bekymring:

"Vi inviterer til borgermøde"

"Vi vil rigtig gerne det gode naboskab," siger den pædagogiske chef i Kanonen

Af
Christina S. Johansen

Voldum er på den anden ende i denne tid, eftersom det socialpædagogiske opholdssted Kanonen, som huser unge med forskellige problematikker, vil flytte ind i det gamle lægehus på Voldum-Rud Vej 1 lige midt i byen.

Den pædagogiske chef i Kanonen, Mogens Rasmussen, lytter gerne til de lokales bekymring:

"Vi vil rigtig gerne have et ordentligt naboskab, og vi har altså ikke erfaringer med, at vores unge terroriserer dem, som vi bor op og ned af," siger han og fortsætter:

"Jeg forstår godt, at det kan vække utryghed og bekymring, når der sker noget anderledes i lokalsamfundet. Det er meget naturligt at reagere sådan, når der sker noget, som man ikke kender til - og det handler jo dybest set om spørgsmål. Det er også derfor, at vi har tradition for at holde et borgermøde, hvor vi åbner dørene for alle vores naboer. For vi vil som sagt rigtig gerne naboskabet, og vi vil gerne være en aktiv del af lokalsamfundet. Vi vil meget gerne være imødekommende over for spørgsmål og høre folks bekymringer. Man er jo også altid velkommen til at ringe direkte til os og spørge."

Flytter Hadbjerg-afdelingen

Mogens Rasmussen forklarer, at Kanonen for mange år siden havde en afdeling på Voldum-Rud Vej, og at opholdsstedet har gode erfaringer derfra.

I dag har Kanonen seks afdelinger omkring Hadsten. Planen er så at flytte Hadbjerg-afdelingen til Voldum.

"Fordi ejendommen i Voldum har nogle bedre pædagogiske rammer. Hvor vi er nu i Hadbjerg, kan det godt blive lidt for tæt. Desuden er der mulighed for at lave nogle aktiviteter i kælderen i Voldum. Samtidig ligger Voldum-Rud Vej 1 med en fornuftig afstand til vores andre afdelinger," siger Mogens Rasmussen, som tilføjer, at Kanonen først vil være klar til at rykke ind i Voldum centrum et godt stykke henne i det nye år.

Publiceret 07 October 2020 09:30