Rasmus Würtz i en kamp mod Brøndby, da han spillede på topplan. Foto: Tycho Gregers/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

AaB's Rasmus Würtz, da AaB søndag mødte Brøndby i Superligaen. Kampen blev spillet i Aalborg. Ritzau Scanpix

Oldboys kamp:

Superliga-duft i Hadsten

Masser af tidligere superliga-profiler med langt over 2.500 superliga-kampe for AAB møder Hedensted i oldboys-kamp på NMT-BYENS Arena i Hadsten

Af
Kian Johansen

Der forventes op til 200 siddende tilskuere, når to oldboyshold mødes i morgen søndag på NMT-BYENS Arena i Hadsten ved Bavnehøjskolen.

For kampen er ikke mellem to helt almindelige oldboys hold i +32-rækken.

Mens der er helt ukendte navne på Hedensted-holdet, så byder Aalborg KFUM’s hold på helt andre navne:

Rasmus Würtz, Thomas Augustinussen, Kasper Risgaard, Patrick Kristensen, Daniel Christensen, Allan Gaarde og mange flere tidligere Superliga-profiler spiller nemlig på holdet.

"Vi fik tilbudt kampen af DBU, de ville gerne holde kampen mellem de to hold lidt i midten af Jylland, for der er langt fra Hedensted til Aalborg," fortæller fodboldformand for Hadsten SK Fodbold, Gert Jensen.

Vinderen bliver jysk mester og skal senere på året spille finale om danmarksmesterskabet.

Han glæder sig til kampen mellem de mange tidligere topspillere og klubben har selvfølgelig sikret sig, at alle restriktioner omkring Corona bliver overholdt.

Når man regner alle spillernes superliga-kampe sammen, kommer tallet langt over 2.500 kampe i den bedste række. Langt de fleste af spillernes kampe har været for AaB.

"Det er jo bare super hyggeligt, og træningskulturen er simpelthen så god. Når man har været vant til at spille med de gutter i over ti år, er det fedt, at vi stadig kan mødes og spille på denne her måde, fortæller Patrick Kristensen, som spillede 3F Superliga for AaB helt frem til juli i år, ifølge DBU der fornylig bragte en artikel om holdet fra Aalborg.

Årsagen til, at de mange spillere med et højt teknisk niveau er landet i Aalborg KFUM har blandt andet en meget praktisk forklaring:

"Det er i den her del af Aalborg, hvor mange af os bor. Jeg har f.eks. kun to minutter på gåben ned til klubben, så det er bare super nemt, siger Patrick Kristensen ifølge DBU.dk

Kampen mellem Aalborg KFUMs Oldboys og Hedensted IF spilles klokken 14, søndag 11. otober på NMT-BYENS Arena i Hadsten. Der er gratis adgang. Husk stol og eventuelt mundbind.

Udvalgte spillere på Aalborg KFUMs Oldboys-hold

Kilde: DBU Jylland

  • Rasmus Würtz – 452 Superliga-kampe
  • Kasper Risgaard – 344 Superliga-kampe
  • Thomas Augustinussen – 342 Superliga-kampe
  • Karim Zaza (lige pt i Qatar) – 322 Superliga-kampe
  • Patrick Kristensen – 302 Superliga-kampe
  • Allan Gaarde – 197 Superliga-kampe
  • Daniel DC Christensen – 170 Superliga-kampe
  • Thomas Gaardsøe – 93 Superliga-kampe
  • Kasper Bøgelund – 77 Superliga-kampe

Publiceret 10 October 2020 17:00