Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Danmarks bedste bageri ligger i Favrskov Kommune

Bagergården Hinnerup er netop blevet kåret til at være Danmarks bedste bageri 2020 i en online afstemning

151 bagerier har siden 29. september jagtet titlen som Danmarks Bedste Bageri i OpdagDanmarks store afstemning. Tirsdag klokken 12 blev årets vinder fundet, og den fornemme titel går til Bagergården Hinnerup.

Det oplyser OpdagDanmark i en pressemeddelelse.

Hvert år kårer OpdagDanmark landets bedste oplevelser inden for en række kategorier, hvor folk via sms og app kan stemme på deres favoritter og være med til at bestemme, hvor man finder de bedste badehoteller, campingpladser, ishuse, burgere m.m. Det er første gang, at Danmarks bedste bageri er blevet kåret hos den private turistvirksomhed.

Over 32.500 har stemt i konkurrencen, og bageriet i Hinnerup løb 2.861 stemmer, hvilket altså var nok til at give dem titlen. Nummer to blev Vissenbjerg Bageri med 2381 stemmer, og tredjepladsen gik til Ganløse Bageri i Stenløse, som fik 2.234 stemmer.

Alle bagerier, der får mere end 250 stemmer, får efterfølgende en nål på OpdagDanmarks kort over landets bedste oplevelser. Det er der i alt 34 bagerier, der har opnået, fremgår det af pressemeddelelsen.

jwh

Publiceret 13 October 2020 16:01