Pressefoto

Pressefoto

Skobutik i Hadsten i reklamefremstød på tv

Marketingbudgettet hos Mette Sko er normalt begrænset. Men fra næste uge kan du møde skobutikken i en flot reklamefilm sammen med internetudbyderen Stofa

erhverv I årevis er kunderne kommet til Anne-Mette Holm hos Mette Sko på grund af det flotte udvalg og den gode service. Men i starten af september fik de en oplevelse ud over det sædvanlige, da butikken fik besøg af et større filmhold med kameraer og lamper.

Anne-Mette og Mette Sko har nemlig indgået samarbejde med internetudbyderen Stofa, og fra uge 40 kan den flotte reklamefilm, hvor Anne-Mette optræder sammen med Stofa, ses på nettet. Senere kommer Anne-Mette også på i reklameblokken på regionalt tv.

Samarbejdet mellem Mette Sko og Stofa er kommet i stand af flere grunde. Dels vil Stofa gerne være mere synlige i nærområderne, men samtidig ønsker man også at give noget igen til lokale erhvervsdrivende. Og så var det et logisk skridt at række hånden frem.

Salgschef hos Stofa Claus Fallingborg forklarer:

"Det skal være lige så naturligt at købe internet hos Stofa som at købe brød hos den lokale bager. Så selvom vi er en landsdækkende virksomhed, er det vigtigt, at vi er på lige fod med butikkerne på gågaden. Derfor er vi rigtig glade for aftalen med Anne-Mette og Mette Sko."

mj

Publiceret 14 October 2020 13:00