Overskuddet på 75 kroner fra hver solgt dekoration går til donation, så antallet af solgte dekorationer er altafgørende. Man håber, der bestilles til både kontor, mødelokale, kantine og til julepynten i privatboligen.

Der kan vælges dekorationer med stearinlys eller LED lys. De sælges for 275 kr pr. stk.

Juledekorationer med overskud

Lions Hinnerup Dagmars kilde sælger igen i år smukke juledekorationer. Overskuddet sendes ubeskåret videre til velgørenhed

frivillighed "Det er anden gang aktiviteten bliver gennemført, og vi takker for den positive og venlige måde, vi blev modtaget på i virksomhederne sidste år. Vores store ønske er, at interessen og støtten kan gentages i år," lyder det fra Dagmars Kilde.

I uge 43 vil kvinder fra Lions Hinnerup Dagmars kilde kigge forbi hos virksomheder i Hinnerup og Søften området – aktive som altid - med det formål at kunne hjælpe andre.

"Vi modtager bestilling på køb af de meget flotte juledekorationer, igen i år fremstillet hos Ideen fra Feen Blomster og livsstil," fortæller Dagmars Kilde.

De solgte dekorationer vil blive leveret i uge 48.

Overskuddet deles i år ligeligt mellem to modtagere:

• det nybyggede børne- og ungehospice i Rønde, 'Strandbakkehuset' som er det første børne- og ungehospice i Vestdanmark

• TUBA i Favrskov – en lokalafdeling af den selvejende institution TUBA, der tilbyder terapi og rådgivning til børn og unge af forældre med misbrug.

Der kan vælges dekorationer med stearinlys eller LED lys. De sælges for 275 kroner pr. stk. Pressefoto

mj

Publiceret 20 October 2020 16:00