Anders G. Christensen er klar til at skifte byrådstaburetten ud med en stol i Regionsrådet.

Anders G. Christensen er klar til at skifte byrådstaburetten ud med en stol i Regionsrådet.

Tidligere borgmester vil have Regionsrådets vigtigste post

Kun en formalitet står foran Anders G. Christensen, før han formelt er Venstres spidskandidat til Regionsrådsvalget i 2021

Af
Kian Johansen

Regionsrådet Den tidligere borgmester i Hadsten og Favrskov Kommune og nuværende formand for Teknik- og Miljøudvalget, Anders G. Christensen (V) er nu klar til at gå efter formandsposten i Regionsrådet i Midtjylland i 2021.

Eneste kandidat

Anders G. Christensen var den eneste blev opstillet til posten fra Venstre og ingen andre kandidater meldte sig på banen, før fristens udløb tidligere i oktober.

Nu afgøres det officielt ved et virtuelt opstillingsmøde 3. november, fortæller Venstre i Region Midtjylland, formand Jens Nicolai Vejlgaard.

"Jeg er utrolig stolt og ydmyg over kandidaturet. Nu skal arbejdet med at udarbejde et valgprogram i gang. Vi skal vise, hvordan Venstre vil løse udfordringerne i sundhedssystemet og vise, hvad Venstre i regionen står for i fremtiden," siger Anders G. Christensen til Lokalavisen Favrskov.

"Det bliver hårdt arbejde frem til valget i november 2021, men jeg er jo vant til hårdt arbejde, så jeg glæder mig," indskyder han.

Publiceret 22 October 2020 08:00