Hinnerup Gardens trommekorps kan følges på lørdag kl. 12, når 'Danish Open for trommekorps' bliver afviklet online. Pressefoto

Hinnerup Gardens trommekorps kan følges på lørdag kl. 12, når 'Danish Open for trommekorps' bliver afviklet online. Pressefoto

Hinnerup Garden kæmper til Danish Open

'Danish Open for trommekorps' lørdag er med deltagelse af Hinnerup Gardens trommekorps

Musik Coronaens indtog i Danmark har ændret på rigtig meget og også ført til rigtig mange aflysninger.

Hinnerup Gardens trommekorps har derfor ventet i spænding på at høre om 'Danish Open for trommekorps' vil blive afviklet som planlagt lørdag 24. oktober, og det gør den.

Den oprindelige plan var, at konkurrencen skulle afvikles i Svendborg med både en udendørs og en indendørs konkurrence. Nu er det ændret til alene at være en indendørs konkurrence, som kommer til at foregå online.

Det betyder, at trommekorpset optræder i vante omgivelser på Rønbækskolen. Dommerne sidder i Svendborg, og der streames via en online kanal, som gør det muligt for både publikum og dommeren at overvære deres optræden.

Trommekorpset forventer, det bliver en noget anderledes oplevelse med denne form for optræden. Der er plads til et begrænset publikum. Til gengæld kan hele verden kigge med online. De er glade for, at arrangørerne har tænkt ud af boksen i stedet for at aflyse. Det tager ca. 4-5 måneder at gøre klar til sådan en konkurrence, så de har været i gang med forberedelserne i lang tid.

Lørdag 24. oktober kl. 12 vil trommekorpset være klar under ledelse af deres faste dirigent Rasmus Clemens. Følg med på gardens facebook-side.

gs

Publiceret 23 October 2020 09:00