Billetter kan købes via hadstenkulturhus.dk eller på dit lokale bibliotek i Favrskov.

Billetter kan købes via hadstenkulturhus.dk eller på dit lokale bibliotek i Favrskov.

Blå aften:

Blues Explosion gæster Sløjfen

Kom med til en aften hvor Østdanmark, Vestdanmark, England og Finland mødes i et musikalsk overflødighedshorn af blå toner, når Blues Explosion 3. november tager publikum ind i bluesens verden

koncert Selv om bandet er en nyere konstellation, er der tale om erfarne musikere, og ifølge en anmelder var der ikke antydning af 'nybegynderband', da de tilbage i efteråret 2019 spillede deres anden koncert på debut-turnéen.

Aftenen vil byde på blandt andet Big Creek Slim solo, Samantha Smith og Christian Bundgård alene sammen, Big Creek Slim med band – og duet med Samantha. Samt alle samlet på scenen sammen til et fyrværkeri af en lang blå finale. Koncerten finder sted 3. november kl. 19.30, men der er mulighed for ved billetkøb at tilkøbe en buffet fra Skafferiet i Hinnerup. Den serveres fra kl. 18.

mj

Fakta

Blues Explosion:

  • Big Creek Slim (vokal, guitar) – Årets Danske Bluesnavn 2015
  • Samantha Smith (vokal) – Den engelske sangerinde har sunget gospel, blues, soul og jazz siden barnsben. Hun har sunget backing for en perlerække af andre kunstnere blandt andre Paul McCartney og Tina Turner
  • Peter Nande(mundharpe) – Årets Danske Bluesnavn 2007
  • Mikko Peltola (trommer) – Finlands førende blues trommeslager, har sammen med sit faste finske band Tomi Leino Trio været backing band for stort set samtlige amerikanske blues artister.
  • Niels Nello Mogensen(bas) – Startede i 1980 i Danmarks første punk-band Lost Kids, og har været en fast del af Aarhus’ blues-miljø siden blues-boomet sidst i 80’erne.
  • Christian Bundgård tilhører den nye unge generation af danske blues pianister.

Publiceret 25 October 2020 09:00