Pavia Milfeldt er plastikkirurg, og Elisabeth Milfeldt er sygeplejerske. Sammen har de nu åbnet Kosmetisk Klinik By Milfeldt. Pressefoto

Pavia Milfeldt er plastikkirurg, og Elisabeth Milfeldt er sygeplejerske. Sammen har de nu åbnet Kosmetisk Klinik By Milfeldt. Pressefoto

Ny kosmetisk klinik i Trige med botox og fillers

Ægteparret Elisabeth og Pavia Milfeldt står bag den nye Kosmetisk Klinik By Milfeldt i Trige

Klinik Bag Kosmetisk Klinik By Milfeldt, der tilbyder kosmetiske behandlinger med Botox og fillers, gemmer sig ægteparret Elisabeth og Pavia Milfeldt. På Bærmosehøjen 111 i Trige har de knoklet med at få gjort klinikken klar til åbning.

På mange måder er konceptet velkendt. Men der er alligevel et twist. Midt i Elisabeths barsel blev hun diagnosticeret med brystkræft og var i behandling i et år. Drømmen om at blive selvstændig og drive en klinik med sin mand forblev dog intakt.

"Min eneste tanke i starten var selvsagt at blive rask, så jeg kunne leve et langt og lykkeligt liv sammen med min familie. Men efter to år var jeg klar til at tage et skridt videre," fortæller Elisabeth Milfeldt i en pressemeddelelse.

Det var naboen, der gav det første skub. Hun var i gang med at uddanne sig som anæstesisygeplejerske. Og en dag kom hun over og sagde, at hun havde 10 sygeplejerske kolleger, der gerne ville være modeller til Elisabeths første superviserede behandlinger. Og så gik det stærkt.

I klinikken, der er indrettet i deres hus, tilbydes forskellige kosmetiske behandlinger. Pressefoto

I klinikken, der er indrettet i deres hus, tilbydes forskellige kosmetiske behandlinger. Pressefoto

Klinik på privatadressen

Så skulle der indrettes klinik. De nødvendige tilladelser skulle indhentes, produkter skaffes, firma oprettes - og så var klinikken i gang.

"Det er sjovt at have en klinik sammen med min mand. Vi har hver vores arbejdsliv, men det giver noget helt særligt at have et fagligt samarbejde. Jeg kan fokusere på min store passion indenfor æstetik; bruge min viden om hudens opbygning, nerver, arterier og muskelvæv. Og vi kan sparre med hinanden og samtidig kan jeg være tæt på vores børn."

Bruger egne erfaringer

Elisabeths mand er plastikkirurg med lang erfaring inden for kosmetisk kirurgi og kosmetiske behandlinger. Så han kunne forestå den praktiske del af Elisabeths uddannelse. Da parret byggede hus, var det med for øje, at der skulle være plads til klinik-virksomhed. Der er plads til parkering, venteværelse, gæstetoilet og kliniklokale.

Brystkræften endte uventet med at farve klinikkens profil. Den oprindelige drøm var 'bare' en kosmetisk klinik. Men udover denne kerneydelse opbyggede parret undervejs nogle særlige kompetencer.

Elisabeths operations-ar gav en del smerter, særligt i de strålebehandlede områder. Her viste Botox sig at give en måneder varende smertelindring på bare én behandling. Mange ved, at Botox kan afhjælpe smerter, der skyldes muskelspændinger.

Men hvad ikke mange ved er, at Botox kan virke langvarigt lokalbedøvende - også i ar. Selvom behandling af ar er et kerneområde inden for plastikkirurgien, så har Botox-behandling af kroniske smerter som f.eks. hovedpine traditionelt set været varetaget af neurologer og neurokirurger. Men motiveret af Elisabeths følgevirkninger endte Pavia med at blive den første plastikkirurg i landet, der tilbyder Botox-behandling af smertefulde ar.

Stråleskadet hud

Elisabeth havde under sin behandling en del bivirkninger i den stråleskadede hud. Og der er ikke noget mere udfordrende for huden end strålebehandling. Det var svært at finde produkter, der kunne afhjælpe generne. Men hun fandt en creme-serie, der hjalp godt. Og de erfaringer har hun taget med sig i sit virke.

På samme måde satte behandlingen også på spidsen, hvad det vil sige at føle sig fremmed for sin krop. Så det er blevet meget vigtigt for hende, at de kosmetiske forandringer man laver, er noget, man kan identificere sig med.

gs

Publiceret 26 October 2020 20:00