I 2018 var alt Corona-frit. Her ses Allan Bo Andresen sætte fut i halloween-lys midt på Østergade i Hammel. Arkivfoto: Kian Johansen

I 2018 var alt Corona-frit. Her ses Allan Bo Andresen sætte fut i halloween-lys midt på Østergade i Hammel. Arkivfoto: Kian Johansen

En uhyggelig men sikker halloween i Hammel by

Der holdes Corona-sikker halloween i Hammel by. Kom og kig på butikkernes uhyggelige udstillinger og stem på din favorit

Af
Kian Johansen

Hammel Traditionerne for halloween i Hammel er hastigt ændret i år.

Du kommer ikke til at se hverken Hammeltoget eller de uhyggelige indfald fra eleverne fra Frijsenborg Efterskole i Hammels gader.

Det har ellers været en tradition i utallige år.

Men på grund af Corona-situationen har Hammels handlende sadlet om, fortæller tovholder Allan Bo Andresen fra Hammel Handel.

I stedet kan du besøge byens butikker og nyde deres halloween-udstillinger i butiksvinduerne.

Det gør Hammels handlende for at sikre, at der ikke opstår situationer, hvor der er for mange personer samlet på ét sted. Og så er det jo primært udendørs, at du kan nyde synet af udsmykningen.

Kig på halloween

Der er udstillet i vinduerne i hele uge 44 og der trækkes lod på lørdag om et gavekort på 1.000 kroner. For at du kan stemme på din favorit blandt de flotte udsmykkede butikker så finder du en kupon i denne uges udgave af Lokalavisen Favrskov.

Hvis du afleverer kuponen er du med i konkurrencen.

Når en butiksudstilling er kåret som vinder med de fleste stemmer, så trækkes der lod blandt de personer der har stemt på vinderbutikken.

Publiceret 27 October 2020 16:00