Ole Busk Henriksen fra Team Favrskov Håndbold er Årets ildsjæl 2020. Anne Nielsen, formand for Favrskov Idrætsamvirke ønskede tillykke.

Ole Busk Henriksen fra Team Favrskov Håndbold er Årets ildsjæl 2020. Anne Nielsen, formand for Favrskov Idrætsamvirke ønskede tillykke.

Ole Busk hædret for håndbold-ånd

Ole Busk Henriksen fra Team Favrskov Håndbold er Årets ildsjæl 2020

Af
Kian Johansen

Idrætssjæl Favrskov Idrætssamvirke kunne under det nylige årsmøde hædre Ole Busk Henriksen fra Team Favrskov Håndbold til Årets ildsjæl 2020.

Han er foregangsmand for Team Favrskov Udviklingsakademi (TFUA), der er et tilbud for alle på 7 til 9 klassetrin, som vil håndbolden.

I modsætning til de traditionelle udviklingsakademier som kun er for spillere på højeste niveau, så favner TFUA alle de spillere som vil tage ansvar for deres egen indsats. Visionen er at fastholde håndboldspillere lokalt, løfte træningsmiljøet, klubben og foreningskulturen. Udover den individuelle træning modtager deltagerne dommer kursus og ungetræner kursus, samt tager ansvar for arrangementer i foreningen.

Træner nordiske mestre

Han er også træner for U13 drengene fra Team Favrskov Håndbold, der kan kalde sig både danmarksmester og nordisk mester.

"At skabe sådanne resultater i en håndboldkultur hvor de bedste spillere ofte søger mod Århus klubberne, sætter en streg under værdien at det arbejde Ole og hans kollegaer leverer uge efter uge," lyder det i indstillingen fra lederkollegerne i Team Favrskov Håndbold og resten af idrætslivet i Søften.

Ole står også bag 'Håndbold for sjov'. Her kan de 3 til 5-årige komme i hallen og sammen med deres forældre eller bedste forældre og prøve kræfter med håndbold spillet.

Bestyrelse genvalgt

I øvrigt blev de nuværende bestyrelsesmedlemmer i Favrskov Idrætssamvirke genvalgt, fortæller nuværende formand Anne Nielsen.

Publiceret 28 October 2020 19:00