Et hul i jorden. Sådan ser der ud lige nu i Hammel Idrætscenters Hal 3. Her skal etableres en trampolin til glæde for gymnastikken og idrætten i Hammel.

Et hul i jorden. Sådan ser der ud lige nu i Hammel Idrætscenters Hal 3. Her skal etableres en trampolin til glæde for gymnastikken og idrætten i Hammel.

Er der krig eller hvad?:

Trampolinhul i Hammel

Hullet ligner en udendørs byggeplads, men er midt i en hal i Hammel

Af
Kian Johansen

Hammel Det skrider fremad med at genetablere halgulvet i hal 3 i Hammel Idrætscenter efter en kæmpe vandskade.

Selvom det faktisk ligner en udendørs byggeplads med et hul ned i jorden.

Men der en mening med hullet, for Hammel GF har indhentet et tilbud på en integreret trampolin som er en nedgravet trampolin, der kan hæves og sænkes over gulvniveau og den bliver nu bygget ind i halgulvet.

Efter planen skal hal 3 stå klar igen til januar 2021.

Ros fra idrætten

Og der er ros fra Hammel GF's Allan Bo Andresen, der er forenings- og Eventchef, til Kultur- og Fritidsudvalget og forvaltningen, der på kort tid har handlet og bevilget 150.000 kroner til projektet, mens Hammel Idrætscenter og Hammel GF hver især bidrager med 300.000 kroner.

"Jeg roser sjældent forvaltningen for at handle hurtigt, men i det her tilfælde gik det fantastisk hurtigt. Den ros skal de have," lyder det fra Allan Bo Andresen der argumenterede for, at der var en væsentlig besparelse i at gøre det, mens halgulvet alligevel var oppe. Desuden har trampolinen været et ønske i Hammel i årevis og forventes at fastholde gymnasterne i Hammel, så de ikke søger udenbys. Flere andre haller i Favrskov Kommune har allerede indbyggede trampoliner.

Publiceret 28 October 2020 08:00