31-årige Mohsen Ezat Khalo har endelig slået dørene op til sin egen salon. Foto: CSJ

31-årige Mohsen Ezat Khalo har endelig slået dørene op til sin egen salon. Foto: CSJ

VIP Barbershop står klar med saks og kniv:

"Uanset hvad kunden vil have, så kan jeg klare det"

Selvom han har ni års erfaring, er det første gang, at 31-årige Mohsen Ezat Khalo åbner sin egen frisør- og barber-salon

Af
Christina S. Johansen

Hadsten Brunt papir har i den seneste tid dækket vinduerne i Søndergade 24B i Hadsten. Inde bag papiret har 31-årige Mohsen Ezat Khalo den seneste måned arbejdet hårdt for at sætte sin nye salon i stand.

I fredags kunne han så endelig slå dørene op til VIP Barbershop. Her kan mænd blive klippet og barberet - ligesom også børn op til 12 år kan få en ny frisurer.

"Jeg er meget glad for endelig at kunne åbne, for jeg vil så gerne arbejde," siger Mohsen Ezat Khalo, der bor i Viborg med sin kone og fire døtre.

"Jeg er meget glad for endelig at kunne åbne, for jeg vil så gerne arbejde."

Mohsen Ezat Khalo, ejer VIP Barbershop

Han opdagede det ledige lokale, da han var på tur i området, fordi han besøgte sin ven, som har åbnet salon i Hinnerup.

"Og ja, så spurgte jeg altså i baren ved siden af, om lokalet var til leje. Det var det, og jeg fik nummeret med. Jeg ringede med det samme, for jeg kunne godt se potentialet i butikken," forklarer barberen.

Erfaring fra Syrien

Mohsen Ezat Khalo har cirka ni års erfaring med frisør- og barber-faget. Han har arbejdet i både Libyen, Syrien og lidt i Libanon. Hans to ældre brødre er også frisører.

Så du har godt styr på dine teknikker?

"Ja, selvfølgelig," lyder det smilende svar.

Er du særligt god til noget?

"Jeg kan det hele. Uanset hvad kunden vil have, så kan jeg klare det. Kunden bestemmer," siger Mohsen Ezat Khalo, som står klar med både kniv og saks alt efter, hvad behovet - og ønsker - er, ligesom kunderne også bliver tilbudt en forfriskning under besøget.

Håber på mange kunder

Med priser fra 50 til 150 kroner er VIP Barbershop i den billige ende, når det gælder saloner, men man skal altså ikke frygte for kvaliteten, slår Mohsen Ezat Khalo fast:

"Mange tror, at fordi det er billigt, så er kvaliteten ikke så god. Men det er den altså. Jeg er dygtig til mit job. Jeg vil bare gerne have mange kunder, derfor er prisen lav."

Publiceret 28 October 2020 11:00