Phillip Lyngby modtager ungdomspokalen for sit store arbejde som træner for Hammel GF’s U13-drenge i håndboldafdelingen. Arkivfoto

Phillip Lyngby modtager ungdomspokalen for sit store arbejde som træner for Hammel GF’s U13-drenge i håndboldafdelingen. Arkivfoto

Håndboldspilleren, der æder sig selv i forsvaret, får pris

Phillip Lyngby har modtaget ungdomspokalen, og Søren Sloth har fået Gunner Christensens Mindepokal af Hammel GF

Hammel Normalvis bliver flere pokaler uddelt ved årets Hammel Hestemarked, men eftersom markedet i år måtte aflyses grundet corona, er to ud af fire priser først netop blevet overrakt. De sidste to kommer senere.

Phillip Lyngby har modtaget ungdomspokalen, og Søren Sloth har fået Gunner Christensens Mindepokal.

"Phillip har været en stor del af medlemsfremgangen på årgangen med sin positive og seriøse tilgang til sporten. Phillip formår at inspirere på alle niveauer, så alle føler sig som en del af truppen"

Indstillingen af Phillip Lyngby

Phillip Lyngby modtager ungdomspokalen for sit store arbejde som træner for Hammel GF’s U13-drenge i håndboldafdelingen. I indstillingen står der blandt andet:

"Phillip har med sit enorme engagement formået at flytte drengene til et helt andet niveau. Han har skabt en kultur, hvor det at gå til håndbold er lærerigt, inspirerende og frem for alt sjovt.

Phillip har været en stor del af medlemsfremgangen på netop denne årgang med sin positive og seriøse tilgang til sporten. Phillip formår at inspirere på alle niveauer, så alle føler sig som en del af truppen."

En inspiration for alle

"Det engagement, Søren udviser, er en inspiration for os andre."

Indstillingen af Søren Sloth

Søren Sloth fik overrakt sin pokal foran crossfit-holdet.

Han er indstillet, fordi han er en engageret og visionær træner, der har startet crossfit op og gjort det til en succes i foreningen. I indstilling fremhæves:

"Han tager gerne en udfordring op, som da han sagde ja til egenhændigt at træne 140 unge på én dag, udendørs, uanset vejret. Vi ved, at Søren også har hjulpet i hovedforeningen med at vælge redskaber til det store outdooranlæg, og at han gør et stort frivilligt arbejde også uden for HGF-regi. Det engagement, Søren udviser, er en inspiration for os andre."

csj

Publiceret 12 November 2020 16:00