Boghandler Niels Peter Bækhøj-Poulsen udvider nemlig forretningen med 330 kvadratmeter legetøj og hobby-artikler. Foto: CSJ

Boghandler Niels Peter Bækhøj-Poulsen udvider nemlig forretningen med 330 kvadratmeter legetøj og hobby-artikler. Foto: CSJ

Stor legetøjsbutik åbner i Hammel

330 kvadratmeter legetøj og hobby-artikler kan snart findes i Hammel

Af
Christina S. Johansen

Hammel I Skoringens gamle lokaler lige ved siden af Hammel Boghandel vil der indenfor et par uger bugne af legetøj og hobby-artikler.

Boghandler Niels Peter Bækhøj-Poulsen udvider nemlig forretningen med 330 kvadratmeter legetøj.

"Det er egentlig noget, som jeg har tænkt over i flere år. At hvis lokalet blev ledigt, kunne jeg godt tænke mig at overtage det. De ligger jo tæt op ad hinanden, så det giver rigtig god mening," fortæller han og fortsætter:

"Det, der så gjorde udslaget, var, at jeg har fået mulighed for at købe noget inventar billigt fra en legetøjsbutik, som er lukket."

Spændt på modtagelsen

Hammel Boghandel er en del af Kon-Tur-kæden, hvori der både er boghandlere og legetøjsbutikker, så der er god hjælp at hente, når den nye butik skal fyldes op:

"Siden jeg startede for fem år siden, har jeg faktisk gerne villet gøre noget mere i legetøj og hobby-artikler, for det har altid føltes lidt halvhjertet, det som vi har i butikken, da der ikke er plads til mere. Nu får vi så mulighed for at prøve det af med rigtig god plads," siger Niels Peter Bækhøj-Poulsen, som altså håber på, at butikken kan være klar til at åbne inden for et par uger.

"Lokalet er pænt og klar, så nu handler det bare om, hvor hurtig jeg selv kan være," siger han med et smil.

"Det er et stort skridt at tage, og jeg er meget spændt på, hvordan det bliver modtaget. Men jeg tror, at det vil gå godt. Jeg kan i hvert fald mærke, at kunderne er meget interesserede i det legetøjskatalog, som jeg har ude nu."

Publiceret 17 November 2020 17:20