Per Dollerup Mikkelsen stopper som administrerende direktør for Nordisk Wavin ved årsskiftet. Wavin koncernen har produktion i mere end 40 lande og beskæftiger 11.500 medarbejdere på verdensplan. Foto: PR

Per Dollerup Mikkelsen stopper som administrerende direktør for Nordisk Wavin ved årsskiftet. Wavin koncernen har produktion i mere end 40 lande og beskæftiger 11.500 medarbejdere på verdensplan. Foto: PR

Nordisk Wavins direktør slutter på toppen

Administrerende direktør hos Nordisk Wavin, Per Dollerup Mikkelsen, takker af ved årsskiftet

virksomhed Administrerende direktør for Nordisk Wavin, Per Dollerup Mikkelsen, gennem de sidste 9 år, takker ved årsskiftet af. Han efterlader en stærk virksomhed, som i 2020 til dato har leveret det bedste resultat nogensinde.

"Året 2020 har været et spændende og udfordrende år for Nordisk Wavin. Samtidigt med, at vi har en verdensomspændende pandemi, og store dele af vores samfund har været lagt ned, så har vi haft omsætningsrekord i de fleste måneder af året," fortæller Per Dollerup Mikkelsen.

"På trods af, at medarbejderne har arbejdet hjemme - hvor det kunne lade sig gøre - og vi ikke har kunnet besøge kunderne, så har vi vænnet os til nye måder at arbejde på parallelt med, at salget bare har buldret af sted. Og indtjeningen er fulgt med."

Nordisk Wavin indgår i den globale Wavin koncern, som igen er ejet af det Mexicanske selskab Orbia. Den globale Wavin koncern gennemfører ved årsskiftet en omfattende ændring af sin struktur, med færre ledelseslag og en enklere og slankere organisation.

Det betyder at de fire Nordisk lande, som i dag er ledet af Per Dollerup Mikkelsen, fremover vil blive slået sammen med Tyskland, Østrig, Schweitz, Holland og Belgien i en stor Nordvest europæisk region. Der kommer således ikke en efterfølger for Per Dollerup Mikkelsen på direktørkontoret i Hammel, idet hele denne region fremover vil blive ledet af tyske Michael Schuster.

Koncernens ledelse udtaler:

"Når vi ser på de hurtigt skiftende markeder, vi opererer på, er øjeblikket nu kommet til at omdanne Wavin til en fuldt global og integreret organisation, så vi kan være rustede til vores fremtidige udfordringer. Vi påbegynder derfor en strategisk omlægning af virksomheden, hvor vores regionale ledelsesteams vil omdanne sig til ét stort, globalt lederteam."

Per Dollerup Mikkelsen fortsætter i spidsen for Nordisk Wavin indtil årsskiftet.

Publiceret 18 November 2020 19:00