Anette Rieper-Holm fra Hadsten får Årets Havepris for sin børnevenlige have. Pressefoto

Anette Rieper-Holm fra Hadsten får Årets Havepris for sin børnevenlige have. Pressefoto

Får Årets Havepris for at skabe en ny familiehave

Hadsten Havekreds hædrer Anette Naja Rieper-Holm

Havepris Hadsten Havekreds udvælger hvert år en have der på forskellig vis fremmer ønsket om at en have skal være et godt sted at være.

I år er prisen givet til Anette Naja Rieper-Holm, Kirkevej, Hadsten.

Annette Rieper-Holm får prisen fordi det er lykkes hende at få haven forandret, fra gammel villahave, til ny familiehave efter deres nuværende behov og ønsker. Der er skabt rum til en familie på fem og rummer desuden en daglig arbejdsplads, med dagplejebørn. Som gæst fornemmer man masser af glæde og lyst ved haven- føler sig indbudt - ung som gammel, lyder det fra Hadsten Havekreds.

Hadsten Havekreds har fem begrundelser for valget.

Først og fremmest har haven en børneafdeling med udfoldelsesmuligheder bl.a. i form af lille cykelbane, stor tunnel, bakker og højbede med spiseligt grønt og frugt. Desuden er det også blevet en rummelig hyggehave, med plads i skyggen under træerne, boldspil på plænen, og ikke mindst en overdækket terrasse med plads til udeliv og jordbær i højden.

Haven har endvidere legehave med troldeskov undervejs mellem træerne, med legehus og huler. Og så er der bålplads, omkranset af stenkunst, hortensia m.m. Og endelig er der også blevet plads til kaniner i det grønne hjørne.

gs

Publiceret 21 November 2020 11:00