Josefine Rasmussen. Pressefoto

Josefine Rasmussen. Pressefoto

#Metoo: "Hvorfor sagde du ikke fra?"

Kvindedagen i Langå live-streamer debat om sexisme

Kvindedag Kvindedagen i Langå live-streamer 29. november kl. 15-16 debat om sexisme fra Facebook-siden Kvindedagen i Langå.

Kvindedagen i Langå hilser debatten om sexisme velkommen.

"Det er på tide, vi som samfund gør op med det mønster, der ses i snart sagt alle brancher om mænd, der tiltager sig retten til grænseoverskridende opførsel over for kvinder. Derfor har vi inviteret tre kvinder, som vi ved har skarpe holdninger til sexisme og hele #MeToo-debatten. De vil udveksle meninger, som forhåbentlig kan gøre alle klogere," lyder det i en pressemeddelelse fra arrangørerne Kvindedagen i Langå.

Trine Rytter Andersen. Pressefoto

Trine Rytter Andersen. Pressefoto

Deltagerne er Trine Rytter Andersen, debattør, aktivist og kunstskribent, Pia Asvig Iversen, lokal journalist i Randers og Josefine Rasmussen, journaliststuderende, praktikant DR Nordjylland. De vil lægge i kakkelovnen til en skarp debat ud fra spørgsmål som: "Er Metoo-debatten mest af alt en heksejagt på mænd?" "Hvorfor sagde du ikke fra?" Og "Hvad gør det ved samfundet, når mænd optræder intimiderende over for kvinder?"

Pia Asvig Iversen. Pressefoto

Pia Asvig Iversen. Pressefoto

Debatten foregår på Station K, Langå Station, men på grund af corona-situationen vil der ikke være adgang for offentligheden; man vil alene kunne følge debatten på Facebook. Fremsøg Facebook-siden Kvindedagen i Langå, klik ind på begivenheden og se med.

gs

Publiceret 26 November 2020 15:00