Søren Prehn (fortæller, sang, guitar og mundharpe)

Søren Prehn (fortæller, sang, guitar og mundharpe)

Musikforedrag om Kim Larsen

foredrag Torsdag 3. december kl. 19.30 er der lagt op til en aften i Kim Larsens tegn på Hinnerup Bibliotek med musikforedraget 'Som et strejf'.

På scenen står Søren Prehn og Niels Smedegaard, som begge er fra Aarhus.

Til daglig arbejder Søren Prehn som radiojournalist, og han har for DR lavet over 100 portrætter af danske musikere – heriblandt med Kim Larsen og Wili Jønsson. Denne aften vil han afspille udvalgte radioklip, hvor man kommer tæt på Kim Larsen og hans musikalske univers - godt krydret med livemusik, små fortællinger og en interaktiv quiz.

Alle er velkomne til aftenen, som arrangeres af foreningen Friskolens Familievenner, som blev oprettet for et år siden som en kulturel støtteforening for Friskolen i Hinnerup.

Foreningen har dog haft en vanskelig start på grund af coronakrisen, fortæller foreningens formand, Jette Olsson Mundt.

"Faktisk har vi været nødt til at udskyde eller aflyse alle planlagte arrangementer siden foråret, men på biblioteket får vi heldigvis plads til at lave et coronasikkert arrangement," siger hun.

Musikforedraget holdes i Uhresalen med behørig afstand mellem stolene, med krav om mundbind, undtagen når man sidder ned, og med ensretning af indgang, udgang og toiletadgang. Link til billetkøb kan findes via foreningens hjemmeside friskolensfamilievenner.blogspot.com eller på facebook.com/friskolensfamilievenner. Prisen er 125 kr. for ikke-medlemmer, og der er plads til i alt 80 tilhørere.

sas

Publiceret 27 November 2020 08:39