Joen Loesner ved underskrivelsen af kontrakten med VH Fodbold. Pressefoto

Joen Loesner ved underskrivelsen af kontrakten med VH Fodbold. Pressefoto

Ny seniortræner i VH Fodbold

35-årige Joen Loesner fra Viby J. blev præsenteret for spillerne 19. november

Fodbold Efter sæson 2020 nu er afsluttet er status, at der fra sæsonstart 2021 er et Serie 4 og et Serie 6 hold i VH Fodbold, der er et klubsamarbejde med NVUI(Voldum) og HØST IF(Hadbjerg) på seniorplan.

VH Fodbold har samtidig set på muligheder for at ansætte en ny træner for sæson 2021 til disse to seniorhold.

"Blandt flere kvalificerede kandidater har vi valgt at ansætte Joen Loesner som ny træner til VH Fodbold samarbejdet på seniorsiden," fortæller Lars Olsen, fodboldformand Høst IF, i en pressemeddelelse.

Joen Loesner er 35 år og bor i Viby J. Han er lærer på Hadbjerg Skole, hvor han primært underviser i Idræt og Dansk. Han har været lærer på Hadbjerg Skole i otte år, så han har et godt lokalt kendskab til en del af de spillere, der i dag spiller fodbold som seniores i VH Fodbold.

Trænerpause i halvandet år

Joen Loesner har holdt en pause på halvandet år som træner, men har tidligere været træner for serie 1 (AGF) og senest AGF/Lyseng U17 elitesamarbejde. Joen har fulgt en del med i seriefodbolden i Århus Randers området, og det er også her han har set muligheden som træner for VH Fodbold.

"VH Fodbold er derfor glade for at kunne præsentere Joen Loesner som ny træner for VH Fodbold for foreløbig sæson 2021. Vi glæder os til samarbejdet," siger Lars Olsen videre og fortsætter:

"Samtidig vil vi gerne sige tak til træner Lars Bækgaard Sørensen, Langå, for to års godt trænervirke og samarbejde i VH Fodbold.

Joen Loesner blev præsenteret for senior spillerne i forbindelse med gruppe opdelt vintertræning torsdag 19. november.

Sæsonstart 2021 for VH senior er planlagt til ultimo januar.

gs

Publiceret 27 November 2020 08:38