Allan Laursen og Michael Andersen er i front for Thorsø All-Stars, der har indspillet en julemusik video med både humor og rent lokalt indhold. Foto fra videoen

Allan Laursen og Michael Andersen er i front for Thorsø All-Stars, der har indspillet en julemusik video med både humor og rent lokalt indhold. Foto fra videoen

Efter fem års pause:

Thorsøs All-Stars laver musikvideo igen

Thorsø All-Stars laver julesang med lokalt glimt i øjet og corona-budskab: Handl lokalt

Af
Kian Johansen

Thorsø Konceptet-bandet "Thorsø All-Stars" lavede i mange år en julesang, hver jul, som blev udgivet på Facebook og Youtube.

Den seneste sang kom i 2015 fra de fire gutter, der udgør "Thorsø All-Stars" og som på et tidspunkt blev kendte i hele Østjylland for deres julemusikvideoer, selvom mindst to af medlemmerne synger pivfalsk og ikke spiller særlig godt.

Den nye julesang udkommer på på Stalden Studiets facebook-side søndag 29/11 klokken 20.00.

Du kan også se den her på Lokalavisen Favrskov! Men selvfølgelig først fra klokken 20.00 på søndag.

Alle sangene har humor og en hel del selvironi og indeholder altid en hyldest til Tuborg Julebryg.

Og det gør den igen i år, selvom den også har et andet vigtigt budskab om at handle lokalt og du kan møde masser af lokale folk og steder i og omkring Thorsø.

Thorsø All-Stars har nemlig genoplivet musikvideoen og julesangen om deres hjemby, efter fem års pause. Så nu udkommer julesang nummer 13.

Det er Allan Laursen og især Michael Andersen der har trukket læsset. De to andre medlemmer har kun deltaget som statister i videoen denne gang.

Michael Andersen har sit eget studie hjemme i den tidligere grisestald på ejendommen, hvor han som hobby producerer musik fra. Han er efter eget udsagn den mest musikalske af de fire.

"Så lyden fejler i hvert fald ikke noget," lyder det tørt fra 39-årige Michael Andersen, der til daglig arbejder som salgschef hos BG Servicecenter, mens 45-årige Allan Laursen er serviceleder i Favrskov Kommune.

"Hvert år har folk rykket efter en ny sang og i år bukkede vi under for presset," griner Michael Andersen.

Sammen med Allan Laursen forfattede de sangen og optog omkring 75 videoklip, før sangen blev indspillet og videoen lå klar.

Baggrund

Thorsø All-Stars

  • Det hele startede som en sjov ide i 2004. En flok venner ville fejre, at julebryggen kom på gaden. Egentlig ville de bare indspille en kendt julesang i studiet. Men i sidste sekund opstod ideen om at lave deres helt egen julesang.
  • Siden 2007 har besætningen i Thorsø All-Stars talt Michael Andersen, Allan Laursen, Lasse Andersen og Peter Thomsen. Alle født og opvokset i Thorsø.
  • I 2008 (og 5 julesange senere) var Facebook kommet på banen, og den første musikvideo blev lavet.
  • Sangen ”Sydvest for Tungelund” blev derfor den første sang som blev hørt af mange.
  • I 2010 brød "Thorsø All-Stars" igennem” i bedste boyband-stil - I hvert tilfælde fik de lavet en sang, som fangede manges opmærksomhed. På dette tidspunkt også lidt radio-kanaler, flere aviser og en helt masse mennesker.
  • 2011 bød på 80'er-musik og lækkert hår.
  • I 2012 blev den første engelske julesang lavet. Sangen overgik alle forventninger – den blev vist på TV2 Østjylland sammen med et interview, og bliver den dag i dag spillet hver jul på US Navy Seals skibe.
  • I 2015 tonede fire fyre på gamle Ferguson-traktorer frem. Udstyret med cowboyhatte, ternede skjorter og legetøjspistoler sang de til tonerne af banjo- og violinmusik. Det blev den foreløbig sidste sang. Indtil 2020.

Publiceret 27 November 2020 17:30