Du kan starte tidligt son Seniorfrivilig. Her er det dog en børnehave, der var på besøg på Møllegården i Hadsten. Arkivfoto: Michael Wulff

Du kan starte tidligt son Seniorfrivilig. Her er det dog en børnehave, der var på besøg på Møllegården i Hadsten. Arkivfoto: Michael Wulff

Grå guld med overskud:

Bliv seniorfrivillig

Du kan gøre en forskel for de ældre mennesker i Favrskov Kommune

Frivillighed I Favrskov Kommune findes der utallige frivillige, der giver deres tid til de ældre rundt omkring på plejecentre og i ældreboligerne.

Her er man som frivillig med til at give hverdagen lidt flere farver og lidt mere indhold.

Og det er jo både for dig selv, og dem du mødes med.

Som frivillig for de ældre kan du selv vælge, hvordan du har lyst til at hjælpe. Det kan for eksempel være, at du vil være besøgsven, spiseven eller være den, der hjælper, når der skal hænges en lampe op. Eller måske har du lyst til at spille musik eller dyrke grøntsager sammen med de ældre. Du er også meget velkommen til at tage børnene eller børnebørnene med, så I kan være sammen om de forskellige aktiviteter på tværs af generationer.

Om du har lidt eller meget tid til rådighed er ikke afgørende. Det kan også være, du selv har en god idé til et projekt eller en aktivitet, som de ældre kan få glæde af.

Det vigtigste er, at du brænder for at hjælpe dine ældre medborgere. I så fald kan du muligvis få tilskud til udførelsen af idéen. Der kan altid bruges flere hænder og idéer.

Du kan kontakte dit lokale pleje- eller sundhedscenter og høre, om de har brug for en seniorfrivillig.

Publiceret 29 November 2020 08:00