Som en midlertidig løsning er det i forvejen Flemming Christiansen, der driver Café InSide i dag. Nu fortsætter han så som forpagter. Arkivfoto: CSJ

Som en midlertidig løsning er det i forvejen Flemming Christiansen, der driver Café InSide i dag. Nu fortsætter han så som forpagter. Arkivfoto: CSJ

Flemming Christiansen har vundet forpagtning af caféen i InSide

Nu er spændingen udløst. Flemming Christiansen fortsætter som forpagter i InSide

Af
Christina S. Johansen

Hammel Så er det afgjort. Flemming Christiansen, som i forvejen forpagter Restaurant Pøt Mølle, har vundet forpagtningen af cafeen i Kulturhuset InSide sammen med sit hold.

"Ja, vi har vundet. Hele personale-gruppen er monster-glad for, at der nu er ro på. Og hvis vi får tid til det, så tager vi os et lille glas senere i dag," siger Flemming Christiansen over telefonen.

"Vi er glade for, at vi nu kan se fremad - og så håber vi på, at der hurtigt kommer en corona-vaccine på plads, så vi kan komme tilbage til en normal hverdag," fortsætter han.

Han fortæller, at også kunderne har været meget spændte på udfaldet af udbudsrunden.

"Mange har spurgt ind til det, men jeg har ikke vidst noget før i går," siger Flemming Christiansen.

Fart på frokostordning

Som en midlertidig løsning er det i forvejen Flemming Christiansen, der driver Café InSide i dag. Han sagde i sommer ja til at stå for stedet frem til 31. december. Nu kan han så lade potter og pander stå og fortsætte som forpagter de kommende fire år.

Det betyder også, at han nu kan sætte endnu mere fut på sine frokostordninger.

"Jeg har jo måttet sætte flere interesserede firmaer på sidelinjen, fordi jeg ikke har vidst, om jeg havde lokalerne til det efter 31. december. Det ved jeg nu, og derfor har vi allerede været i kontakt med flere firmaer, og vi har fået madordningen på Herskind Skole. Så ja, den del tramper bare derudad - og der er plads til meget mere," siger forpagteren og fortsætter:

"Det betyder også, at vi kommer til at ansætte flere folk indenfor alle personale-grupper."

MELLME

Forpagtningen i InSide blev ledig i sommeren 2020, da Lina Damgaard takkede af efter at have været forpagter siden 2013.

Udover at sørge for mødeforplejning til gæster i InSide, caféservering og mad til selskaber og arrangementer i InSide kan forpagteren også levere mad til eksterne arrangementer - ligesom bowling også ligger ind under forpagtningen.

Lene Bjarke Skov, afdelingsleder i InSide, glæder sig over, at forpagtningen nu er kommet på plads:

"InSide er et meget aktivt hus, der tiltrækker mange forskellige målgrupper. Det betyder, at mange mennesker har deres gang i huset i løbet af en uge, og en åben café betyder, at der altid er liv i huset. Det er der med Flemming Christiansens forpagtning kommet rigtig godt styr på, og jeg ser frem til at udvikle vores allerede gode samarbejde."

Publiceret 01 December 2020 14:00