Frem med hobby-artiklerne og i gang med at klippe/klistre og flette. Foto: CSJ

Frem med hobby-artiklerne og i gang med at klippe/klistre og flette. Foto: CSJ

Lav hjemmelavet julepynt til Hammel Neurocenter

Alle kan være med til at sætte fut under julestemningen på Hammel Neurocenter

Hammel Borgere har nu mulighed for at være med til at sprede julestemning på Hammel Neurocenter og glæde de indlagte patienter. Neurocentret søger nemlig efter hjemmelavet julepynt fra de lokale.

I foråret havde Hammel Neurocenter succes med at efterspørge hjemmelavet påskepynt "til stor glæde og gavn for de indlagte patienter, pårørende og personale," lyder det i en pressemeddelelse.

Derfor søger personalet på neurocentret nu hjemmelavet julepynt, der kan være med til at sprede lidt julestemning. Personalet ønsker sig julepynt af enhver slags lige fra nisser og engle til perleplader, klipperier og andre sjove påfund.

Besøgsrestriktioner

Hammel Neurocenter er stadig underlangt restriktioner på grund af COVID-19 – for eksempel besøgsrestriktioner – og det betyder, at de indlagte patienter ikke har mulighed for at se alle dem, de holder af.

Personalet er derfor sikre på, at julepynten kommer til at glæde og varme ekstra meget lige præcis i år.

Hjemmelavet julepynt kan afleveres på Hammel Neurocenter i en kurv inden for hovedindgang A indtil søndag den 13. december. Herefter bliver julepynten hængt op i neurocentrets centrale og lange glasgang.

csj

Publiceret 04 December 2020 08:00