Hans Minor Vedel. Pressefoto

Hans Minor Vedel. Pressefoto

Børn og Kultur får ny direktør:

 Hans Minor Vedel skifter forvaltning

Hans Minor Vedel skifter forvaltning og bliver ny direktør for Børn og Kultur

børn og kultur Hans Minor Vedel skifter med virkning fra 1. januar 2021 jobbet som direktør for Teknik og Miljø i Favrskov Kommune ud med jobbet om direktør for Børn og Kultur samme sted. Her erstatter han Rasmus Møller, der starter som kommunaldirektør i Syddjurs Kommune fra årsskiftet.

Hans Minor Vedel har siden juni 2017 været direktør for Teknik og Miljø. Før det var han direktør for Børn og Skole i Randers Kommune, direktør for Børn og Skole i Favrskov Kommune og forvaltningschef i Børn og Unge i Aarhus Kommune. Han har herfra mere end syv års erfaring med ledelse af ledere på børne- og skoleområdet. Hertil kommer, at Hans Minor Vedel også tidligere har haft ansvaret for kultur- og fritidsområdet i tre år i Favrskov Kommune.

Hans Minor Vedel er 58 år, bor i Aarhus og har tre voksne børn.

Kommunaldirektør Jan Kallestrup er glad for, at Hans Minor Vedel har sagt ja til fremover at stå i spidsen for Børn og Kultur i Favrskov Kommune.

"Hans har været direktør i Favrskov Kommune i mere end otte år. Han kender politikerne og organisationen rigtig godt og er meget vellidt. Jeg er ikke i tvivl om, at han med sin store erfaring inden for børne- og skoleområdet fra flere kommuner er den rette til at stå i spidsen for de mange spændende tiltag, der er igangsat i Børn og Kultur det seneste par år. Hertil kommer hans meget brede ledelseserfaring, gode relationelle kompetencer og interesse for at arbejde på tværs," siger Jan Kallestrup.

Hans Minor Vedel er rigtig godt tilpas med, at han fra 1. januar 2021 kan skrive direktør for Børn og Kultur på visitkortet, men han er samtidig ærgerlig over at skulle sige farvel til Teknik og Miljø.

"Det har bestemt ikke været noget nemt valg at skifte område, da jeg har været rigtig glad for jobbet som direktør for Teknik og Miljø. Mange spændende projekter, en fantastisk chefgruppe samt fagligt kompetente og engagerede medarbejdere. Men jeg må indrømme, at mit hjerte banker for at være med til at sætte præg på børn og unges udvikling og muligheder. Det får jeg igen gode muligheder for som direktør for Børn og Kultur i Favrskov," fortæller Hans Minor Vedel.

Som noget af det første vil Hans Minor Vedel i starten af det nye år tage på rundtur til de mange forskellige arbejdspladser, som hører under Børn og Kultur.

sas

Publiceret 17 December 2020 19:00