Frivilligcenter Favrskov byder alle op til bagning. Foto: Adobe Stock Photos

Delicious rainbow cake on plate on table close-up Africa Studio - stock.adobe.com

Deltag i Favrskovs Store (online) Bagedyst

Find forklædet frem. Nu skal der bages! Der er et gavekort på højkant

Af
Christina S. Johansen

Klar parat bag Kan du heller ikke få nok af Den Store Bagedyst - eller bare kage? Så puds lige læsebrillerne og læs videre her.

Lørdag 23. januar fra klokken 9 til 18 kan du deltage i Favrskovs Store Bagedyst på FrivilligCenter Favrskovs Facebook-side - find begivenheden på siden.

"Vi har gjort det én gang før - da landet lukkede i foråret - og det gik bare så godt. Rigtig mange deltog og var så kreative. Kagerne blev så flotte! Vi håber at give følelsen af, at vi bager sammen hver for sig," siger Marie-Cecilie Broundal Myhre, centerleder for FrivilligCenter Favrskov.

300 kroner i præmie

Som i den "rigtige" bagedyst er der også her et tema, som kagerne skal lægge sig under - nemlig 'håb'.

Undervejs på dagen vil blandt andre Marie-Cecilie Broundal Myhre tjekke ind og dele ud af sin proces. Det må deltagerne også meget gerne.

Når strabadserne i køkkenet er slut, skal man oploade et billede af sin færdige kage og gerne skrive en lille tekst til. Er man ikke på Facebook, kan man deltage ved at sende sit billede til info@frivilligcenterfavrskov.dk .

Efterfølgende bliver kagerne bedømt af en lokal bager, som også kårer vinderen, der får et gavekort på 300 kroner til en valgfri bager i Favrskov Kommune.

Mødestedet

Er der gået lige lovlig meget kedsomhed eller måske ensomhed i den i denne særlige tid, så er der hjælp at hente i FrivilligCenter Favrskovs anden facebook-gruppe 'Mødestedet'. Her er jævnligt aktiviteter, som man kan deltage i - sammen hver for sig.

Publiceret 12 January 2021 06:00