De nye horn til nybegynderne må vente lidt endnu med at blive taget i brug. Privatfoto

De nye horn til nybegynderne må vente lidt endnu med at blive taget i brug. Privatfoto

Nye jagthorn fra Nordea Fonden til nybegyndere

Det er med stor begejstring, at Hinnerup og Omegns Jagtforening netop har modtaget en donation fra Nordea Fonden til indkøb af nye horn

Hinnerup Hinnerup og Omegns Jagtforening har i mere end 30 år haft en jagthornssektion, hvor folk med interesse for at lære at blæse jagthorn, har haft mulighed for at få kyndig vejledning og træning.

Nybegyndere har mulighed for at låne et horn af foreningen, indtil man selv anskaffer et. Hornene har været efterspurgt og har også gennem tiden fået en vis slidtage. Det var derfor med stor begejstring, at foreningen i starten af året, modtog en donation fra Nordea Fonden til indkøb af nye horn.

Som på så mange andre områder har Corona situationen grebet forstyrrende ind i at få hornene i sving for alvor. Det normale efterårssemester 2020 måtte aflyses.

"Vi må desværre nok vente et par måneder, inden vi kan komme i gang," fortæller sektionens mangeårige leder Arne Pilgaard i en pressemeddelelse fra jagtforeningen, og han fortsætter:

"Alle har mulighed for at deltage, mænd som kvinder, jægere og ikke-jægere, på vores kurser på Rønbækskolen i Hinnerup. Vi starter bl.a. et nybegynderhold, og er du umusikalsk og ej heller kan læse noder, så har det ingen betydning, du skal nok få det lært."

gs

Publiceret 14 January 2021 06:00