Gurli Kristensen (th) gik forbi den tomme banegårdsbygning i Hadsten og fik en god idé.

Gurli Kristensen (th) gik forbi den tomme banegårdsbygning i Hadsten og fik en god idé. "Det er jo byens bedste placering, det er synligt fra alle sider. Og jeg har allerede hjulpet den første med at vise vej til billetautomaten," siger hun med et smil. Foto: Wulff

Gurli og datter Melanie er klar til fødderne

Generationsskiftet forberedes i god tid - og i lækre omgivelser

Af
Michael Wulff

HADSTEN "Det første jeg foretog mig, var at putte min kalenderbog ned i skuffen. Nu er det it, jeg skal bruge. Det mener Melanie i hvert fald." 

Nyt liv i banegården

Hadsten banegårdsbygning – den nye – har igen fået liv. Nu er det muligt at få fødderne ordnet af fodterapeuterne Gurli og Melanie, begge med efternavnet Kristensen og mor og datter. Mandag den 4. januar 2021 var det muligt at tage plads, tage sko og strømper af og lade fødderne få en omgang, mens togene haster forbi i spor 1 og 2.

"Det her har vi talt om, siden Melanie fik sin uddannelse som fodterapeut for ti et halvt år siden," fortæller Gurli Kristensen, der med sine 17,5 års erfaring i Hadsten er et kendt ansigt.

Melanie skal overtage

Hun havde sin første klinik i Hadsten Centret og sidenhen i Vestergade. Nu hedder adressen Østergade 2, Hadsten.

"Det har de sidste ti år ligget i luften, at Melanie skulle overtage min klinik, når den tid kommer. Og jeg er jo en ældre kvinde på 60," griner Gurli Kristensen.

"Og de næste syv år til min pension kan hurtigt komme."

Mere end 10 års erfaring

Melanie har de seneste 10,5 år været virket som uddannet fodterapeut i Aarhus. Nu satser hun på en tilværelse sammen med mor Gurli, der som den mest erfarne sagtens kan og vil lære nyt.

"Det er sundt, at den gamle skal bøje lidt af for den unge – og omvendt," mener Gurli Kristensen.

"Og det med kalenderbogen, som nu er gemt væk, kan jeg sagtens leve med. Jeg har haft it i Vestergade, så det kender jeg til."

Der bliver ingen åbningsreception i denne tid, men klinikken har åbent.

"Vi er jo en del af sundhedsvæsenet og må gerne holde åbent. Så folk kan bare bestille tid," siger Melanie.

Publiceret 15 January 2021 15:00