LAG Randers-Favrskov har støttet udvidelse af Ansø of Denmark, så produktionen af gourmetknive m.v. kan udvides, og der skabes flere arbejdspladser. Pressefoto

LAG Randers-Favrskov har støttet udvidelse af Ansø of Denmark, så produktionen af gourmetknive m.v. kan udvides, og der skabes flere arbejdspladser. Pressefoto

Udviklingsmidler kan søges hos LAG Randers-Favrskov

Ser gerne ansøgninger til projekter indenfor fødevarer, besøgs- og oplevelsesturisme, naturadgang med videre

Støtte LAG Randers-Favrskov er igen klar til at modtage ansøgninger, efter EU godkendte forlængelsen af Landdistriktsprogrammet 2014-2020, med 2 år frem til og med 2022.

Der er ca. 3,4 mio. kr. til uddeling hvert år. Det er muligt at søge for både virksomheder og foreninger.

Bestyrelsen har udarbejdet en udviklingsstrategi, som projekterne skal falde indenfor. Det hjælper koordinator Mette Risager med at afklare - eksempelvis er puljen ikke egnet til idrætsprojekter, ligesom forsamlingshuse kun kan søge sidste runde hvert år. Da midlerne er begrænsede og skal medvirke til Landdistriktsudvikling, kan man ikke søge tilskud til projekter i de større byer Randers, Hammel, Hadsten og Hinnerup med flere.

Få hjælp af koordinator

LAG Randers-Favrskov vil rigtig gerne modtage ansøgninger indenfor fødevarer, besøgs- og oplevelsesturisme, forbedret naturadgang, nye aktiviteter m.v. Teaterstykket 'Høje Stene' og faciliteter ved Skovlyst i Langå er bare to eksempler på foreningsprojekter, der er kommet alle til gode. Derudover er der støttet en række erhvervsprojekter, der skaber arbejdspladser og aktiviteter i Landdistriktet.

Ansøgningsfrister i 2021 er 12. februar, 23. april og 27. august. Man kan allerede nu tage kontakt til koordinator Mette Risager og få sparring på sin ide og vejledning i udarbejdelse af ansøgning. Hun kan træffes på mobil 60795313 og mail mr@lagranders-favrskov.dk. 

gs

 

Publiceret 17 January 2021 09:00