Der er stadig adgang til et væld af bl.a. e-bøger og lydbøger, selvom de fysiske biblioteker må holde lukket. Pressefoto 

Der er stadig adgang til et væld af bl.a. e-bøger og lydbøger, selvom de fysiske biblioteker må holde lukket. Pressefoto 

Det fysiske bibliotek er lukket, men det digitale holder åbent

Dobbelt så mange e-bøger, lydbøger og film til lånerne i Favrskov

Favrskov Selvom de fysiske biblioteker i Favrskov må holde lukket endnu en gang, er der stadig adgang til et væld af e-bøger, lydbøger og film for hele familien på bibliotekernes digitale tjenester, eReolen og Filmstriben, fortæller Favrskov Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

"Vi har ekstraordinært skruet op for tilgængeligheden, så hver borger lige nu kan låne 10 e-bøger, 10 lydbøger og 10 film hver måned, indtil bibliotekerne åbner igen. Dermed er der dobbelt så mange titler at glæde sig over i denne tid. De seneste restriktioner betyder, at bibliotekerne ikke kan tilbyde fysiske udlån i nogen form i øjeblikket for at hindre smittespredning, derfor lægge vi ekstra kræfter i det digitale bibliotek," siger Benedikte Hørlyck, der er formidler på Favrskov Bibliotekerne.

Er man storforbruger af bøger, er der altid adgang til de blå titler på eReolen – de kan frit lånes og tæller ikke med i den månedlige kvote. Når man låner digitalt, afleverer titlerne sig selv, og der er ingen afleveringsfrister at holde styr på.

For at få adgang skal man være oprettet som låner og bruge sit login. Hvis man bor i Favrskov og endnu ikke er låner hos Favrskov Bibliotekerne, er det let at registrere sig med NemId via favrskovbib.dk.

gs

Publiceret 19 January 2021 06:00