I kælderen har der tidligere været alt fra køkkensalg, solcenter, dametøj, nørnetæj og blomster, fortæller Claus Hvass. Privatfoto

I kælderen har der tidligere været alt fra køkkensalg, solcenter, dametøj, nørnetæj og blomster, fortæller Claus Hvass. Privatfoto

Claus Hvass udvider:

Får hemmeligheder i kælderen

Et hul i gulvet giver Claus Hvass i Hinnerup muligheden for 100 kvadratmeter ekstra til...?

Af
Christina S. Johansen

Hinnerup Mange kender vist til det, at man må finde på noget nyt at udfylde dagene med, nu hvor vores normale gøren og laden er blevet corona-indskrænket.

Således også Claus Hvass, som ejer tøjbutikken af samme navn i Hinnerup.

Hos ham er det dog hverken akvarelmaling eller puslespilslægning, som han har kastet sig over, men derimod en udvidelse af forretningen med hele 100 kvadratmeter.

Han skærer nemlig et hul i gulvet og indtager kælderen under butikken.

"Det er en tanke, som jeg har gået med i lang tid. Faktisk lige siden jeg overtog lokalerne. Men hvornår skulle det lige være - og hvorfor skulle jeg gøre det? Nu ved jeg, hvad jeg vil sælge og tænker så, at jeg lige så godt kan udnytte, at vi alligevel holder lukket. Det sviner jo lidt at skære sådan et hul i gulvet," siger Claus Hvass med et smil.

Færdig til sommer

Og hvad er det så, tøj-, plade- og interiør-sælgeren har fundet på til de nye kvadratmeter? Ja, det forbliver altså en hemmelighed lidt endnu.

"Jeg synes, at folk skal have lov at blive overraskede og komme herind og tænke: 'Hvor er det fedt'. Men jeg kan da afsløre, at det er noget, som der ikke er så meget af her i Hinnerup," siger Claus Hvass hemmelighedsfuldt og fortsætter:

"Man er jo nødt til at gøre noget nyt for at holde på kunderne, og jeg vil gerne have en lidt anderledes butik, som kunderne også er stolt af."

Den nye afdeling vil efter planen stå klar på et tidspunkt hen over sommeren.

Brænder for byen

I forvejen skiller Claus Hvass sig lidt ud ved at have en vinylplade-afdeling i tøjbutikken, og senest har han også taget en smule interiør ind.

"Jeg har haft stor glæde af at have fået vinyl-afdelingen ind og er jo bare glad for, at min egen store hobby nu også er noget, som folk synes er megafedt i butikken. Med hensyn til interiør - så er jeg også ret begejstret for at være omgivet af smukke ting. Og så er ni ud af ti kunder i butikken jo kvinder, som køber tøj til deres mænd, og den slags kan de også godt lide," siger Claus Hvass, som tilføjer:

"Jeg synes bare, at det er så megafedt, at jeg har muligheden for at gøre alt det her og at kunne give det til byen. For det jeg gør, gør jeg for Hinnerup. Godt nok bor jeg ikke i postnummeret, men jeg brænder for byen, og jeg vil så gerne, at folk med stolthed kan handle lokalt. Det tror jeg i øvrigt, at flere og flere gerne vil ovenpå den her corona-krise."

 

 

Publiceret 20 January 2021 15:15