Kiprianos Kayyal har et blik på alt: han står selv i køkkenet, og han godkender mad, der er lavet af en af de ansatte, inden den kommer ud til kunden. Arkivfoto: Anette Bonde

Kiprianos Kayyal har et blik på alt: han står selv i køkkenet, og han godkender mad, der er lavet af en af de ansatte, inden den kommer ud til kunden. Arkivfoto: Anette Bonde

Slutspurt:

 Har Hinnerup Danmarks bedste pizzeria?

Il Padrino i Hinnerup ligger i skrivende stund nummer fire i OpdagDanmarks online-konkurrence om Danmarks Bedste Pizza

Af
Christina S. Johansen

Hinnerup I forvejen har Hinnerup Danmarks Bedste Bageri. Skal byen nu også løbe med Danmarks Bedste Pizza? Det er der en reel chance for, eftersom Il Padrino i skrivende stund ligger nummer fire i OpdagDanmarks online-konkurrence.

Hvert år kårer OpdagDanmark landets bedste oplevelser inden for en række kategorier, hvor folk via sms og app kan stemme på deres favoritter og være med til at bestemme, hvor man finder blandt andet de bedste badehoteller, campingpladser, ishuse, burgere, pizza - og bagerier, hvor Bagergården jo løb med titlen i efteråret.

Samme ejer i 26 år

Det er Kiprianos Kayyal, som ejer og driver pizzeriaet på nu 26. år. Han udvikler konstant på menukortet, tænker miljø og bæredygtighed ind hvor der er mulighed for det, videreuddanner sig og høster nye diplomer, overvejer ny strategi og er i det hele taget altid i gang med at skrue på de små og store tandhjul, der udgør en god virksomhed.

"Jeg kalder mig selv for motoren i Il Padrino," udtalte han til Lokalavisen Favrskov, da han i 2019 fejrede 25-årsjubilæum - den gang fortalte han også, at han nyder hver dag i Il Padrino:

"Det er altid dejligt at være her, jeg oplever nyt hver dag. For mig er det ikke kun en forretning - jeg har et tæt forhold til kunderne, vi interesserer os for dem."

I skrivende stund har Il Padrino 1237 stemmer, mens førstepladsen indtages af Papa's Pizza & Kebab House i Skørping, som har 2990 stemmer.

Man finder afstemningen her. Den slutter 28. januar klokken 12.

Publiceret 22 January 2021 11:30