Man kan både ringe og skrive med sine spørgsmål. Arkivfoto

Man kan både ringe og skrive med sine spørgsmål. Arkivfoto Romolo Tavani - stock.adobe.com

Kommunen åbner Corona-hjælpelinje

Spørgsmål om  test, vaccine, NemID og smitteforebyggelse kan stilles til 'CoronaKontakt Favrskov'

I dag åbner Favrskov Kommune sin egen coroma-hjælpelinje, som kaldes 'CoronaKontakt Favrskov'.

Her kan alle borgere henvende sig med spørgsmål om eksempelvis test, vaccine, NemID, smitteforebyggelse, gode råd om hygiejne og meget mere.

"Vi har på det seneste oplevet, at en række borgere har svært ved at finde den information og vejledning, de har brug for. Det gælder især de borgere, som ikke har adgang til eller ikke er så erfarne med at søge på internettet og anvende digitale selvbetjeningsløsninger. Det kan også være borgere, der er usikre på, hvordan de kan opretholde en god hverdag på trods af smitterisiko med videre. Det har ført til, at vi nu laver en lokal kontaktmulighed i Favrskov Kommune, som vi har døbt CoronaKontakt Favrskov," fortæller kommunaldirektør Jan Kallestrup i en pressemeddelelse.

Ring eller skriv

Ideen med CoronaKontakt Favrskov er, at borgere kan ringe på telefon 8964 3030 eller skrive en mail til corona@favrskov.dk og få svar på spørgsmål som følge af coronasituationen.

Her vil et par medarbejdere være klar til tage imod spørgsmål, som de besvarer med det samme eller får en kollega til at ringe tilbage med svar på.

"Vi er meget optaget af, hvordan vi kan hjælpe vores borgere bedst muligt, og vi håber, at CoronaKontakt Favrskov vil gøre det lidt lettere at få den hjælp og vejledning, der er brug for, så vi ved fælles hjælp kommer bedst og hurtigst muligt ud af den nuværende coronasituation," siger Jan Kallestrup.

csj

Fakta:

CoronaKontakt Favrskov

 

  • Telefon: 8964 3030
  • Mandag, tirsdag og onsdag kl. 9.00 – 15.00
  • Torsdag kl. 9.00 – 17.00
  • Fredag kl. 9.00 – 12.00
  • Mail: corona@favrskov.dk

Publiceret 26 January 2021 06:00